Breaking news

Cea mai buna alegere pentru o boxa portabila cu microfon

Printre numeroasele mijloace si echipamente cu care putem anima si realiza ceva memorabil din orice situatie de numara si o boxa portabila, de la cele mici, de buzunar, pana la cele de dimensiuni mari, care sa ne ofere un sunet suficient cat sa fie auzit de un numar cat mai mare de persoane. Acestea din urma ne ofera si multe alte posibilitati, nu numai de a asculta muzica la un volum mai ridicat si ne ajuta astfel sa realizam o adevarata petrecere oriunde le luam cu noi.

Exista multe situatii in care nu avem acces la o sursa se curent sau nu vrem sa ne impiedicat in atat de multe cabluri si sa avem acces cat mai facil la aceasta. Astfel, cea mai buna alegere este reprezentata de o boxa bluetooth, portabila. Modelele noi, aparute in ultimii ani ofera performante mult mai bune, in toate aspectele de interes, de la puterea difuzoarelor si calitatea sunetului pana la autonomia bateriei, poate ca cel mai important dintre acestea. Avem astfel la dispozitie boxe a caror baterii tin si pana la 10 ore, suficient pentru orice tip de eveniment si petrecere.

In alegerea unei boxe portabile trebuie tinut cont de mai multe lucruri, precum:

  • Materialele din care este realizata carcasa acesteia. Cel mai bun, oferind un sunet de o calitate mai inalta, este lemnul. Insa aceste boxe sunt fara indoiala si mai scumpe. Un alt material bun este plasticul. Cel de calitate ofera si el un sunet bun si o rezistenta sporita, mai ales la umezeala, comparativ cu lemnul, in timp. Este bine sa avem posibilitatea de a vedea boxa inainte de a o cumpara sau de a avea la dispozitie informatii despre grosimea peretilor. Putem cauta parerile celor ce au acel model si l-au utilizat in numeroase imprejurari.
  • Ce tip de conexiuni are aceasta. Le-am putea spune si intrari, asa cum o faceam la modelele clasice. O boxa cat mai completa este bine sa poata fi conectata la un calculator, statie sau alt dispozitiv si prin cablu, atunci cand o utilizam acasa si cablurile nu ne deranjeaza. De asemenea, porturile USB sunt si ele foarte bune iar mai presus de toate, conectivitatea Bluetooth. Iar in acest caz, este nevoie de o conexiune puternica si stabila, cu o raza cat mai mare de dispozitive mobile si nu numai. Conteaza totodata si raza de actiune a boxei, distanta maxima pana la care putem reda muzica de pe un dispozitiv. Iar cu atat de multe tipuri, este nevoie de un program prin care sa alegem de unde sa putem reda muzica, simplu de utilizat si rapid.
  • Configuratia difuzoarelor si a tehnologiilor incluse. Nu este neaparat adevarat ca un difuzor mai mare ofera un sunet mai puternic sau mai clar daca acesta are o putere mica.
  • Daca are sau nu microfon inclus. Aceasta este in cele mai multe cazuri, un dispozitiv care nu trebuie sa lipseasca dintr-un asemenea pachet. Chiar mai mult, unele modele vin cu doua microfoane incluse, cu ajutorul carora pot fi realizate sesiuni de karaoke sau cei ce au o voce buna, ii pot incanta pe ceilalti, in duete comice si speciale. Posibilitatile sunt atat de multe iar cei cu imaginatie le vor descoperi numaidecat.
  • Autonomia bateriei. Este indicat sa aflam nu numai autonomia in redare continua ci si daca utilizam microfonul si alte functii ela boxei. De exemplu, putem obtine o durata de redare mai mare daca nu utilizam si luminile ambientale, acolo unde exista posibilitatea de a le stinge si aprinde cand vrem.
  • Prezenta luminilor ambientale, mai sus mentionate. Acestea sunt practic LED-uri, ce pot fi setate se se amprinda in anumite moduri, dupa melodie sau in anumite formate presetate. In special pe seara si noaptea, boxa va oferi o atmosfera mult mai frumoase si mai incendiara si un spectacol de sunete si lumini impresionante.
  • Sa fie usor de manevrat, de carat dupa noi. In cele mai multe cazuri acestea dispun de manere cu ajutorul carora le putem cara mult mai usor. De la un model la altul acestea se gasesc si pe lateral dar si in alte locatii, fie pentru a lua boxa ca pe un troller sau ca pe un bagaj de mana. Si acesta este un aspect important pentru o boxa bluetooth cu microfon.

De la un magazin la altul, pot fi gasite diverse modele de boxe bluetooth, de la diversi producatori. Este vorba atat despre sisteme formate dintr-o singura boxa dar si din doua sau mai multe, acestea fiind mult mai potrivite pentru evenimente mai mari, unde exista multi invitati si unde este nevoie de o acoperire cat mai mare. Astfel, si in ceea ce priveste microfonul, fiecare va avea propriul dispozitiv, ce va transmite la boxa la care este conectat. De asemenea, si in cazul unui sistem format din doua boxe, una va putea actiona ca si principala si astfel, fie ca redam muzica prin cablu, un stick USB, card de memorie sau prin bluetooth, putem alege care dintre ele sa redea si care nu sau daca sa redea ambele.

Este important sa oferim muzica potrivita iar pentru asta este nevoie de sisteme sau simplu butoane prin care sa se controleze nu doar volumul ci si bass-ul, efectele tremble, echo sau volumul microfoanelor.

Multe boxe portabile, vorbind aici despre cele de dimensiuni mari, sunt acum si rezistenta la apa si a alti factori de risc si astfel, pot fi utilizate si afara pentru o perioada mai lunga.

>