Breaking news

Ce trebuie sa stii despre dezinfectantii pentru maini 5K?

Odata cu intrarea in sezonul rece, creste si riscul de imbolnavire. Organismul uman trece printr-o perioada de adaptare, astfel ca este important sa ii oferim toate mijloacele necesare pentru a se proteja (si a ne proteja) de eventualele riscuri de contaminare biologica.

dezinfectanti pentru maini

In aceeasi ordine de idei, riscul de a intra in contact cu germenii de pe diverse suprafete si obiecte este crescut, mai ales in aceasta perioada. Prin urmare, este indicat sa folosim dezinfectanti pentru maini, fie sub forma unui gel dezinfectant, fie sub forma unei solutii dezinfectante.

Sa ne inchipuim urmatorul scenariu: te deplasezi cu vehiculul personal cu scopul de a face cumparaturi. Inainte de a te da jos din masina, decizi sa iti pui masca de protectie, pentru a nu face acest lucru in fata magazinului.

Insa, nu ai luat in calcul faptul ca mainile tale pot fi deja contaminate, iar atingerea mastii si manipularea acesteia trebuie facute in conditii de maxima igiena. Prin urmare, iti recomandam sa ai mereu la indemana un dezinfectant pentru maini, care poate fi folosit inainte de a-ti pune sau da jos masca de protectie.

Dezinfectanti.ro produce si comercializeaza dezinfectanti pentru maini 5K, de la geluri pana la solutii lichide, cu un continut de 80% alcool etilic. Avantajul acestora este ca pot fi folositi atat in conditii de murdarie, cat si de curatenie, solutia ideala atunci cand esti “pe teren” si nu ai acces la o toaleta.

dezinfectanti pentru maini

Acesti dezinfectanti pentru maini sunt recomandati oriunde: pentru uz casnic, in domeniul medical, administrativ sau in alimentatia publica. Toate produsele Dezinfectanti.ro sunt avizate de autoritatile competente si au un efect puternic fungicid, bactericid si virucid. Mai mult, dezinfectantii pentru maini 5K contin substante emoliente, care protejeaza tegumentele de actiunea deshidratanta a alcoolului.

In cazul celor mici, este important sa ii supraveghezi atent cand folosesc dezinfectantul pentru maini, pentru a preveni alte moduri de folosire a acestuia, precum ingerarea.

La folosirea dezinfectantului, aplica produsul in mana facuta caus, inchide si pune deoparte dezinfectantul pentru maini, apoi freaca atent palmele, acoperind fiecare suprafata. Continua sa freci palmele pana cand solutia intra in piele si mainile se usuca. Nu clati cu apa si nu te sterge pe maini cu hartie sau prosoape, inainte de uscare!

Dezinfectantii pentru maini 5K au actiune rapida, in doar 30 de secunde, eliminand cu succes virusuri, bacterii sau fungi. Astfel, sunt ideali pentru dezinfectia igienica sau chirurgicala a mainilor si tegumentelor prin frecare. Eficacitatea antimicrobiana este demonstrata atat in conditii de curatenie, cat si de murdarie (maini murdare).

Astfel, de exemplu, nu trebuie sa fim curati pe maini inainte de a-i folosi pentru a omori virusurile, fapt care diferentiaza dezinfectantii 5K de majoritatea produselor existente in piata, in special cele pentru publicul larg, care au testat eficacitatea antimicrobiana doar in conditii de curatenie (pe maini curate).

In plus, substantele emoliente si hidratante care intra in compozitia produselor de dezinfectare 5K fac ca acestea sa fie ideale pentru utilizarile frecvente. De asemenea, nu lasa pielea lipicioasa dupa utilizare si contin un parfum subtil si placut, de portocale. Alege sa te protejezi in mod constient si comanda online dezinfectanti pentru maini 5K, de pe dezinfectanti.ro!

>