Breaking news

Ce trebuie să știi despre castroanele din lemn natural?

Dacă ai impresia că niște castroane din lemn o să-ți mulțumească clienții, prietenii sau familia, atunci ai dreptate. Simplitatea și unicitatea lemnului se combină perfect cu preparatele, ceea ce face experiența mai plăcută. Într-adevăr, castroanele din lemn nu sunt pe placul tuturor, dar nici nu trebuie să fie. Aceasta este o preferință personală, iar cei care adoră experiența de a mânca din veselă din lemn nu se sfiesc să-și arate recunoștința.

Însă ce trebuie să știi despre castroanele din lemn natural înainte de a face o achiziție? Și cum alegi castroanele potrivite? Mai jos vei găsi răspunsurile împreună cu niște sfaturi, ca să îți fie treaba mai ușoară.

De ce este avantajos să achiziționezi castroane din lemn natural?

Castroanele din lemn natural se pot folosi în orice situație care presupune mâncare. Astfel, le poți folosi în afacerea ta HoReCa sau pentru a-ți servi familia și prietenii.

În primul rând, castroanele din lemn natural te ajută prin faptul că cei care servesc mâncarea au o experiență mai plăcută. Această experiență este o combinație a mai mulți factori:

  • Proprietăți termoizolante

Lemnul este un izolator termic natural. Preparatele servite în veselă din lemn își mențin mai bine temperatura. Iar acest lucru poate fi crucial pentru unele preparate, precum pastele. Totodată, persoanele care servesc preparatele pot atinge și folosi castronul fără să se ardă.

  • Apropiere de natură

Oamenii sunt înclinați spre natură, iar lucrurile precum lemnul sau plantele refac legătura cu aceasta. Fie un tavan din plante sau o farfurie/castron din lemn, acestea dau senzația de căldură și calmitate, fiind mai aproape de natură. În castroane se servește oricum mâncare ”de suflet”, iar lemnul o să amplifice sentimentul de liniște.

  • Design

Se spune că prima dată mâncăm cu ochii, și este adevărat. Când mâncarea este frumos prezentată, avem tendința de a o simți ca mai gustoasă. Pe când există diverse tehnici gastronomice pentru a face mâncarea să arate mai bine, poți face asta mai simplu. Un singur castron din lemn o să ofere un aspect mult mai plăcut preparatului, fără nevoia de tehnici și cunoștințe – considera specialistii de la Faboltray.

Deci, fie clienți, prieteni sau membrii ai familiei, vesela și castroanele din lemn natural o să le ofere o experiență mai bună.

În al doilea rând, castroanele din lemn te ajută prin longevitatea și rezistența lor.

  • Rezistență și duritate

Lemnul, comparativ cu porțelanul, nu se ciobește și nu se sparge. Dacă sunt copii la masă, castroanele din porțelan au șansa să fie aruncate pe jos și să se spargă. În schimb, cele din lemn nu o să pățească nimic. În funcție de lemnul ales, acestea au șanse mari să nu se zgârie aproape deloc. Astfel, economisești bani pentru fiecare castron care, dacă era din porțelan, s-ar fi spart.

Înainte de a achiziționa un castron din lemn, trebuie să știi că trebuie să fie gestionate. Se spală de mână, cu apă și săpun pentru vase. După ce se usucă, le poți depozita sau refolosi fără nici o problemă.

Inspiră-te din multitudinea de modele și oferte din magazinele online, vezi seturile de farfurii și folosește sfaturile din articol pentru a face alegerea potrivită ție!

>