Breaking news

Ce trebuie să se regăsească întotdeauna pe biletul zilei

loading...

Biletul zilei este cea mai sigură modalitate de a face bani din pariurile sportive. Desigur, nu putem vorbi de câștiguri foarte mari, care să te îmbogățească peste noapte, ci de câștiguri constante și decente care îți pot asigura un trai bun. Însă, dacă vrei ca biletul zilei să fie câștigător, trebuie să ai grijă să se regăsească întotdeauna pe el următoarele lucruri:

Cotele mici

Pe biletul zilei nu ar trebui să regăsim rezultate cu cote mari pentru că de obicei acestea au șanse mult mai mici de câștig. Încearcă să mizezi pe cote mai mici, dar sigure, care să îți aducă câștigul mult așteptat. Spre exemplu, dacă ai de ales între un rezultat cu o cotă de 2.50 și unul cu o cotă de 1.40, alege întotdeauna cota de 1.40. Nu te gândi la faptul că aceste cote mici îți aduc un câștig mic, ci gândește-te că îți poți crește acest câștig prin plasarea unei mize mai mari. Până la urmă, ce îți dorești: să plasezi pariuri cu cote mai mici, miză mai mare, dar șanse mai mari de câștig, sau pariuri cu cote mari, investiție mai mică, dar șanse aproape imposibile de câștig?

Meciuri mai puține

Ai văzut că pariorii care pun pe biletul zilei 10-15 meciuri, întotdeauna se plâng că nu le-a ieșit biletul din cauza unui meci sau a unui gol dat în prelungiri? Situația stă în felul următor: pariorii experimentați recomandă ca pe biletul zilei să se regăsească maxim 5 meciuri dacă vrei ca șansele de câștig să îți crească. Cu cât pui mai multe meciuri pe biletul zilei, cu atât șansele tale se diminuează considerabil. Desigur, există și situații în care biletul zilei cu 10-15 meciuri să fie câștigător, dar aceste situații sunt mult mai rare.

Meciuri sigure

Pe biletul zilei ar trebui să se regăsească mereu meciuri în care ai peste 90% încredere. Nu paria pe campionate de fotbal pe care nu le cunoști și asupra cărora nu te-ai informat anterior sau pe evenimente sportive pe care nu le cunoști. Nu paria nici pe echipa favorită pentru că s-ar putea să plasezi un pariu subiectiv și necâștigător. Plasează doar pariuri în care crezi!

Ponturi de la pariori

Anumite site-uri publică tot felul de ponturi pentru biletul zilei pe care ar fi bine să le analizezi și dacă ți se par interesante, să le introduci în biletul zilei. De multe ori, atunci când nu ai inspirație sau nu te simți prea norocos, ar fi bine să iei în seamă aceste ponturi pentru că ele vin de la tipsteri profesioniști cu o experiență vastă în pariuri și în evenimente sportive. Desigur, este important ca mai întâi să verifici cu mare atenție sursa pontului pentru a vedea dacă este sau nu credibilă.

Pariuri sistem

Dacă totuși vrei să plasezi biletul zilei cu mai mult de 5-6 meciuri, ar fi bine să iei în considerare pariurile sistem. Pariurile sistem reprezintă o variantă salvatoare pentru pariurile sportive pe termen lung. Ideea e să pariezi biletul zilei cu un număr mare de meciuri la ”-1”. Mai exact, dacă din 10 meciuri, unul singur nu îți iese, tot vei încasa un anumit câștig, chiar dacă el nu este chiar atât de mare ca situația în care toate meciurile de pe biletul zilei ar fi fost câștigătoare. Pariurile sistem sunt perfecte pentru pariorii care nu se pot hotărî la 4-5 meciuri pe biletul zilei și totuși se încăpățânează să plaseze mai mult pariuri, fiind conștienți de faptul că acest lucru le diminuează șansele de câștig.

Dacă ții cont de regulile de mai sus, biletul zilei nu are cum să nu fie câștigător!

Foto: pixabay.com

loading...