Breaking news

Ce trebuie luat în considerare atunci când pariezi pe meciuri de fotbal?

loading...

În timp ce majoritatea pariorilor caută sisteme perfecte de a câștiga cât mai mulți bani, trebuie să știți că așa ceva nu există. Un parior inteligent parcurge pașii necesari pentru a se asigura că are parte de cea mai bună șansă de câștig. În același timp, ei sunt conștienți de posibilitatea ca un eșec să se producă. Uite aici patru pași extrem de importanți ce trebuie luați în considerare atunci când adaugi meciuri pe biletul zilei fotbal

1.  Valoarea echipei

Este la mintea cocoșului faptul că un factor important în pariurile pe orice sport îl reprezintă valoarea echipei sau a sportivului. Majoritatea fanilor pariurilor tind să se concentreze pe mici detalii ale meciurilor în loc să ia în considerare cel mai important factor – cât de bună este fiecare echipă de pe teren. Având în vedere că fotbalul este pe goluri, ar trebui să identifici mai întâi valoarea atacanților în contrast cu valoarea fundașilor adverși. De acolo, poți construi ușor-ușor conturul fiecărei echipe, pentru a alege apoi cea pe care să pariezi.

2.  Formațiile de start și stilurile de joc

Să luăm un exemplu. Dacă avem două echipe cu ofensive puternice, dar cu o apărare slabă, atunci putem alege un pariu pe un număr mai mare de goluri. În paralel, dacă două formații defensive sunt puse față în față, atunci este foarte probabil să nu avem niciun gol marcat. Pentru a face o analiză completă pe acest subiect, trebuie luate în considerare atât formațiile de start, dar și stilurile de joc, deși acestea sunt în strânsă legătură. De exemplu, o formație inițială de tip 3-4-3 se poate schimba foarte ușor într-un 5-3-1 dacă situația tactică impune o abordare defensivă. Luând posibilitatea luării în calcul a acestor tactici, putem juca pariuri extrem de interesante la multe case de pariuri.

3.  Motivația

Un factor foarte neglijat de pariori este motivația fiecărei echipe atât la începutul, cât și pe parcursul partidei. Aici trebuie luată în considerare în general situația clasamentului. În același timp, aceasta este completată de numărul etapei în care este programat meciul. O echipă care nu mai are nimic de câștigat nu va depune același efort la finalul campionatului ca o echipă aflată în zona de retrogradare. Dacă iei în considerare acești factori, vei putea analiza mult mai corect meciul din prisma motivației echipelor.

Pe de altă parte, situația la un anumit moment din joc poate de asemenea să aibă efecte asupra motivației. Dacă o echipă care era considerată a fi puternică a primit trei goluri în 5 minute, este foarte posibil ca jucătorii să aibă o scădere drastică a moralului. Această scădere reprezintă un atu pentru cei care pariază mult pe live, deoarece pot preconiza mai multe goluri din partea echipei adverse.

4.  Accidentările

Numele jucătorilor accidentați din cadrul fiecărei echipe se pot găsi de obicei în presă în săptămâna meciului. Cu cât jucătorul accidentat este mai important, cu atât șansele ca echipa respectivă să câștige se diminuează drastic. Chiar și cele mai bune și complete echipe de fotbal pot fi afectate de lipsa unuia sau a mai multor jucători. Asta se întâmplă atât în cazul în care jucătorul avea un rol cheie în tactica antrenorului, cât și în cazul în care acesta era un lider al grupului care ridica moralul echipei.

În timp ce și statisticile reprezintă un factor care este deseori luat în considerare de agențiile de pariuri, m-am gândit să nu-l includ aici. Valoarea, motivația, tacticile și accidentările rămân unele dintre cele mai importante aspecte care pot afecta rezultatul final al unui meci de fotbal.

loading...