Breaking news

Ce tip de ceas Garmin ți se potrivește cel mai bine: Ghidul cumpărătorului

loading...

Gama de modele a brandului Garmin este foarte diversificată, de aceea alegerea unui ceas potrivit pentru tine poate fi copleșitoare. Există peste 30 de modele de ceasuri, fiecare cu până la 12 diferite, plus multiple combinații de culori și de curele.

Așadar, cum alegi accesoriile care să îți servească nevoilor și să răspundă cerințelor tale de design?

Brățările fitness

Un fitness tracker îți monitorizează activitatea zilnică, oferindu-ți informații legate de numărul de pași, de perioadele de inactivitate, de durata orelor de odihnă etc. Unele dispozitive pot înregistra chiar și activitățile sportive, dar parametri măsurați sunt destul de puțini ca număr. O brățară de fitness are o carcasă mică și ușoară, fiind foarte ușor de purtat, însă, ca dezvantaj putem menționa faptul că afișajul are o dimensiune redusă și nu va furniza mai multe detalii simultan.

Smartwatch-urile

Ceasurile inteligente de la Garmin monitorizează activitățile zilnice, inclusiv anumite activități sportive (ce-i drept și în cazul lor opțiunile sunt limitate). În plus, un ceas smart oferă și alte funcționalități, grație conectării prin Bluetooth sau Wi-Fi
(verificarea nivelului de stres, a respirației, trimiterea mesajelor etc.) Tot în categoria smartwatch-urilor sunt incluse și ceea ce ar putea fi numite ceasuri inteligente din gama lifestyle. Acestea au un design modern și, la prima vedere, nu par a fi ceasuri pentru sport.

Ceasurile sport

Ceasurile sport sunt speciale create pentru atleți, oferind o gamă variată de opțiuni specifice celor care practică un anumit sport. Ele pot urmări trasee, pot contoriza caloriile arse, pașii sau kilometrii parcurși.

Comandă un ceas Garmin potrivit tipului de activitate fizică pe care obișnuiești să o practici dintre modele dedicate înotului, drumețiilor, alergării, golfului, hiking, sailing etc. De asemenea, poți opta pentru un device multisport. 

Cum să-ți alegi un ceas Garmin?

Atunci când îți dorești un ceas din colecția celor de la Garmin, ia în considerare în principal funcționalitățile pe care le vei folosi. Vrei să-l porți în timpul activităților sportive pe baza cărora să obții diverse informații legate de caloriile arse, de bătăile inimii și altele? Cea mai bună alegere este un ceas sport. Pe de altă parte, dacă îți dorești doar să înregistrezi aceste date și să le evaluezi mai târziu, încearcă o brățară fitness. Un smartwatch va fi, cu siguranță, pe placul tău dacă nu vei folosi ceasul doar în scopuri sportive și îți place tehnologia.

Vrei ca device-ul pe care îl achiziționezi să-ți accesorizeze încheietura inclusiv la duș sau în timp ce înoți? Alege un model rezistent la apă. Iar dacă preferi gadget-urile cât mai ușor de folosit mizează pe modelele de ceasuri cu touch screen, disponibile de asemenea în gama Garmin.

Pentru a face alegerea cea mai potrivită pentru tine, ține cont și de designul ceasului. Poți opta pentru variante unisex (cum este cazul brățărilor fitness), pentru modele elegante, ideale pentru a fi purtate la birou, sau, din contră, pe ceasuri cu aspect sporty. O alternativă foarte bună este alegerea unui ceas care oferă opțiunea de schimbare a curelei, astfel încât accesoriul să se potrivească cu diverse ținute.

sursa foto: round black digital watch photo – Free Wristwatch Image on Unsplash

loading...