Breaking news

Ce ținute porți în primăvara anului 2022?

Primăvara este anotimpul începuturilor și schimbărilor. Cu soarele care începe să strălucească mai puternic, suntem gata să dăm la o parte straturile de haine de iarnă pentru câteva piese mai ușoare.

Probabil că ești încântată să-ți scoți articolele de bază pentru vremea caldă, cum ar fi pantalonii, fustele și topurile fără mâneci, dar poate fi necesar să mai pui ceva peste pentru a te ocroti de vremea imprevizibilă. Indiferent de preferințele tale de stil, există look-uri de primăvară creative și ușoare pe care le poți combina pentru orice ocazie. De la jachete lejere, la rochii catifelate sau topuri cu țesături respirabile și eșarfe colorate, ai o varietate de elemente pe care le poți introduce în garderoba ta de primăvară.

Iată ce ținute poți purta în primăvara anului 2022:

Ținute casual

Codul vestimentar casual constă de obicei în blugi, tricouri și cardigane, dar nu este nicio problemă dacă preferi fuste și rochii. Acest stil îți permite să porți, în mare parte, ce haine dorești, în ce combinații dorești, important fiind să te simți lejer și confortabil. Este timpul să lași deoparte culorile întunecate de toamnă și iarnă. Primăvara este perioada în care natura înflorește, astfel caută piese de îmbrăcăminte care prezintă flori, frunze și culori palide. În plus, optează pentru țesături ușoare, cum ar fi bumbacul sau inul, deoarece vremea se încălzește. Poți merge pe varianta cea mai clasică, care constă într-un tricou simplu, băgat într-o pereche de blugi și cu o jachetă deasupra sau poți purta o rochie până la genunchi cu un cardigan peste. Alte exemple de ținute casual sunt cele de la Bogas.ro, cum ar fi compleurile lejere din culori solide sau cu modele, salopetele din catifea și bumbac sau rochiile scurte cu volane, care sunt ușor de purtat și de accesorizat, deoarece tot ce trebuie să mai adaugi este o pereche de încălțăminte, un palton subțire, niște bijuterii și ești gata de ieșit din casă.

Ținute office

Când vine vorba de locul de muncă, există câteva piese esențiale pe care va trebui să le ai la îndemână în garderoba ta. Unul dintre acestea este o pereche de pantofi negri cu toc. Nu știi niciodată când s-ar putea să trebuiască să intri într-o întâlnire sau să participi la un eveniment în care ai nevoie de ceva mai mult decât o pereche de adidași. Al doilea lucru este o bluză elegantă, de o culoare neutră, care poate fi asortată cu blugi sau pantaloni de stofă. Este important să ai în dulap articole care pot fi folosite pentru a îți duce ținuta într-o zonă mai formală sau informală, astfel încât să te poți adapta oricărei situații. Asigură-te că îți actualizezi accesoriile! Ele pot adăuga cu adevărat un plus de culoare și personalitate, fără a fi nevoită să cumperi haine noi. 

Ținute suprapuse

Cel mai bun mod de a te îmbrăca pentru temperaturile mai calde ale primăverii este să-ți îmbraci hainele, adică să adaugi alte haine peste cele pe care le porți deja. Acest lucru îți permite să reglezi cu ușurință cantitatea de îmbrăcăminte pe care o porți în funcție de temperatură. Poartă straturi care sunt ușoare și respirabile, astfel încât să nu îți restricționeze mișcarea și să te mențină confortabilă toată ziua. De exemplu, poți purta un tricou sub un pulover, iar dacă ți se face cald îl poți da jos, poți purta un hanorac peste o rochie scurtă sau o bluză cu mânecă lungă sub o rochie strâmtă. Combinațiile sunt nenumărate!

Hainele pe care le porți, sunt foarte influențate de anotimpuri. Acum este timpul să te târăști de sub grămada de pulovere groase și jachete puf și să îmbrățișezi moda de primăvară. Odată ce aerul de afară nu te face să vrei să intri înapoi în casă, poți să începi să-ți scoți oficial fustele, rochiile, cardiganele și blazerele iubite din hibernare în lumina proaspătă de primăvară, unde le este locul.

Sursă foto: unsplash.com