Breaking news

Ce te-ar putea convinge sa optezi pentru epilarea definitiva?

Daca te regasesti printre persoanele care de ani de zile cauta sa scape de pilozitatea nedorita de pe corp si de disconfortul de a avea nevoie saptamanala de sedinte pentru indepartarea parului nedorit de pe corp, atunci ar trebui sa ai in vedere epilarea definitiva. Chiar daca sunt multe pareri care ar putea sa te faca sa nu iti indrepti atentia inspre aceasta metoda de epilare, trebuie sa stii ca exista mai multe aspecte ale epilarii definitive care te-ar putea convinge sa scapi de parul nedorit de pe corp. Iata in ceea ce urmeaza principalele argumente care te-ar putea convinge sa optezi pentru sedintele de epilare definitiva Bucuresti.

Rezultatele de lunga durata

Un prim aspect care cu siguranta poate convinge pe oricine isi doreste sa nu mai aiba stresul de a elimina parul nedorit de pe corp se refera la rezultatele de lunga durata. Astfel, odata ce sedintele initiale ale tratamentului de epilare definitiva sunt incheiate, sedinte care sunt undeva intre 8 si 12 la numar, rezultatul care consta intr-o piele fina si delicata va fi unul pe termen lung. Cu alte cuvinte nu vei mai avea nevoie decat de sedinte anuale de intretinere, iar pielea delicata va fi exact asa cum ti-ai dorit fara a mai avea nevoie de epilare saptamanala sau la intervale frecvente.

Disconfort redus

Sedintele de epilare definitiva inseamna un disconfort redus sau chiar nu exista disconfort atunci cand esti la o sedinta a acestui tratament de ingrijire corporala. Lumina intens pulsata folosita pentru epilarea definitiva nu cauzeaza durere la nivelul pielii, iar pentru persoanele care sunt mai sensibile gradul de intensitate al luminii laser folosite poate fi setat astfel incat sa nu genereze disconfort sau durere. Mai mult, in urma sedintelor nu exista niciun disconfort, spre deosebire de alte metode de epilare.

Metoda non-invaziva pentru organism

Desi multe persoane se tem de epilarea definitiva prin prisma luminii laser folosite in aceasta abordare, trebuie spus ca aceasta metoda este complet non-invaziva. Toate aparatele folosite in centrele de infrumusetare care ofera servicii de epilare definitiva Bucuresti sunt autorizate pentru astfel de tratamente de autoritati medicale in domeniu. Mai mult decat atat, pentru a evita orice risc la adresa organismului, epilarea definitiva nu se face in zona ochilor, a urechilor si a scalpului, dar nici in zona genitala in cazul barbatilor.

Economisesti timp si bani

Un alt aspect care poate convinge pe oricine sa apeleze la epilarea definitiva se refera la economia de timp si de bani de care poti beneficia alegand acest tratament. Economia de timp vine ca urmare a faptului ca dupa sedintele initiale de tratament care se deruleaza pe durata a cca. 10 luni la intervale de 4-8 saptamani vor urma doar 1-2 sedinte anuale de intretinere. Economia de bani se datoreaza investitiei initiale mai mari, dar care se va amortiza prin faptul ca nu vei mai avea nevoie de epilare atat de frecventa precum in cazul metodelor clasice.

Daca aceste aspecte te-au convins, atunci cauta chiar acum un salon de infrumusetare care ofera sedinte de epilare definitiva Bucuresti.