Breaking news

Ce spune despre tine modul în care îți legi șireturile

Te-ai fi gândit vreodată că felul în care îți legi șireturile spune ceva despre personalitatea ta? Cu siguranță nu, mai ales că această deprindere nu se schimbă prea mult în timp, față de cum eram obișnuiți atunci când eram mici.

Și totuși, iată că studiile ne arată că felul în care ne legăm șireturile spune o poveste cu adevărat importantă, povestea personalității tale. Ești curios să afli care e adevărul din spatele fundiței realizate cu ajutorul șireturilor? Haideți să analizăm împreună!

Sireturile cu model neconvențional

Dacă ești adeptul așezării șireturilor în moduri cât mai neconvenționale înseamnă că și personalitatea ta este ieșită din comun. Ești o fire independentă și nu respecți regulile decât dacă acestea au un sens pe care îl și înțelegi. Ești selectiv în toate, chiar și în ceea ce privește modelele de ghete Kalapod pe care le porți. 

Modelele diverse, exersate de-a lungul timpului până la atingerea formei perfecte denotă și multă creativitate, inventivitate și răbdare, dar și o dorință acută de a cunoaște și de a experimenta. 

Șireturile ascunse

Șireturile ascunse ne indică o persoană atentă și meticuloasă, care acordă o mare atenție detaliilor. Șireturile ascunse în interiorul pantofilor delimitează clar limitele personale și nevoia de intimitate, persoanele care își leagă astfel pantofii fiind de regulă pragmatice și foarte sigure pe ele. Acești oameni preferă să iasă elegant din conflicte, fără a le alimenta, având mereu ca armă discreția și eleganța. Interesant tipar, nu-i așa?

Șireturi cu fundiță

Persoanele care leagă șireturile sub formă de fundițe sunt firi visătoare și vesele, pline de optimism. De regulă persoanele care leagă șireturile în formă de fundiță sunt cele care au cele mai trăznite idei și cele mai amuzante deopotrivă, deoarece sunt pline de viață. Aceste persoane iubesc soarele și văd mereu jumătatea plină a paharului. Ele nu se enervează decât foarte rar și nu suportă minciuna. Sunt firi zâmbitoare, care preferă să vadă binele din jurul lor și sunt generoase.

Șireturile așezate în lateralul pantofului

Deși par a fi legături mai greu de făcut, ele spun multe despre personalitatea celui care le realizează. În general persoanele care leagă șireturile așa sunt intuitive și inteligente, se gândesc mult înainte de a face un pas și găsesc rezolvare la aproape orice fel de problemă. Acestor persoane le place să experimenteze și sunt loiale față de idealuri și oameni.

Șireturile nelegate

Dacă obișnuiești să lași șireturile nelegate, eventual doar întoarse la capete în încălțăminte, putem vorbi despre o fire liberă și lipsită de prejudecăți. Aceste persoane nu vor pune prea mare accent pe părerea celorlalți, ci se vor axa pe lucrurile cu adevărat importante din viața lor, după propriile priorități. 

Totuși, dacă șireturile sunt nelegate, dar într-un mod dezordonat, putem spune că anumite laturi mai puțin cunoscute ies în evidență. Persoanele care nu leagă șireturile și le lasă dezordonate, sunt în general persoanele care trăiesc liber și care văd frumusețea zilei de mâine.

Nicio regulă nu va putea constrânge persoanele din acest tipar, deoarece ele au propriul set de reguli după care joacă acest joc frumos numit viață.

Indiferent dacă îți cauți modele noi de legături pe internet, sau că le creezi singur, din imaginație, chiar dacă faci funde sau ascunzi șireturile, personalitatea ta este unică, iar acest lucru înseamnă foarte mult, deoarece în definitiv unicitatea este ceea ce ne delimitează de ceilalți. Uneori și ghetele spun lucruri interesante despre noi, mai ales dacă au modele de legături de șireturi ieșite din comun. 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/91J3So9NDGU

>