Ce spun astrele despre noi în noul an. Horoscopul anului 2011

Astrele spun că 2011 va fi un an mai bun, pentru fiecare zodie în parte.

horoscop.2011Astrele vor fi mai blânde cu zodiile. Anul 2011 va semăna cu anul 2009 şi veţi fi martorii asemănărilor. Anul 2011 va fi un an norocos, dar nu atăt de spectaculos ca 2009.

Berbecii, norocoşi în bani.

Nativii din Berbec vor avea succes în carieră încă din prima jumătate a anului. Vor fi buni economi în 2011, iar spre toamnă berbecii singurei îşi pot găsi jumătatea. Atenţie la sănătate, în special cea emoţională.

Un an prosper pentru Tauri

Pentru nativii din Taut, cariera este pe primul loc. În prima partea a anului, Taurii vor fi mai sensibili la capitolul sănătate. Nici cu dragostea nu stau prea bine, dar pentru ei banii sunt o consolare. Din martie vor sta mai bine la capitolul bani.

Vara le aduce Gemenilor iubire

Luna iunie este favorabilă dragostei şi aşa vor iubi până la sfârşitul anului. Iarna nu este prietana sănătăţii gemenilor. Anul ce vine îi va face pe nativii acestei zodii să fie mai zgărciţii cu banii.

Racii nu merg înapoi, ci înainte.

Toamna vin veştile bune pentru raci. În carieră, racii sunt favorizaţi, dar nu şi în dragoste. Cu puşculiţa stau bine, dar sănătatea dentară le va da, uneori, bătăi de cap.

Leii fac afaceri.

Afacerile vor avea rezultate dacă încep din vară. Începutul anului li se va părea greu, dar jumătatea următoare va fi una favorabilă. Leii au sănătate de fier şi la punguţă modeşti.

Fecioarele fac carieră… în dragoste.

Nativii zodiei sunt iubitori tot anul. Anul 2011 vine cu puteri vindecătoare pentru cei cu probleme de sănătate. Fecioarele au noroc la câştiguri în anul ce vine.

Familia e importantă pentru Balanţe.

Balanţele vor dori să stea mai mult cu familia în anul ce vine. Nativii zodiei sunt predispuşi la boli din vară. Nici la capitolul bani nu vor sta bine: împrumuturile şi datoriile vor fi la ordinea zilei.

Proiecte noi pentru Scorpioni.

Nu toate proiectele vor fi duse la bun sfârşit, dar e bine că Scorpionii au planuri. Sunt neglijenţi cu sănătatea lor, pentru că vor avea mult de muncă şi răsplata va veni spre sfârşitul anului.  “Responsabilitate” trebuie să fie cuvântul-cheie a căsniciei.

Pentru Săgetători începutul este mai greu.

Primele luni alea anului vor fi mai grele pentru nativii zodiei. În dragoste vor exista tensiuni, dar totul se va linişti. Din a doua jumătate a anului, Săgetătorii vor avea noroc şi la bani.

Capricornii, mai harnici în 2011.

Capricornii vor avea parte de iubire şi cu sănătatea vor sta bine în anul care începe. Încă de la începutul anului, Capricornii vor fi harnici la locul de muncă şi eforturile le vor fi răsplătite.

Vărsătorii… sensibili şi datori.

Nativii zodiei nu vor sta bine la capitolul dragoste. Cu sănătatea vor fi sensibili şi trebuie să fie foarte atenţi. Vărsătorii au datorii şi vor trebui să facă sacrificii pentru plata acestora, însă din toamnă vor începe să recupereze cele pierdute.

Peştii înoată şi pe uscat.

Vor putea avea parte de dragoste dacă va fi şi stabilitate… şi va fi. În cea de-a doua parte a anului, Peştii ar putea avea probleme de sănătate. Poate îşi vor găsi un nou job, care le va îngroşa buzunarul.

Anul IEPURELUI

În zodiacul chinezesc, anul 2011 va fi anul Iepurelui de metal (3 februarie – 22 ianuarie 2012). Nativul din zodia Iepure este o persoană discretă si interiorizată. Cu greu poţi descifra ce simte cu adevărat pentru o anumită persoană.
Iepurele are mult tact şi este un excelent diplomat. Ei sunt generoşi, plini de compasiune faţă de semeni  şi au multe ideii creative. Lipsa de relaţii armonioase  poate duce la probleme emotionale.

Anii dominati de semnul Iepurelui si cele 5 elemente:

  • Iepurele de Metal – Anii 1951 şi 2011
  • Iepurele de Apa – Anii 1903 şi 1963
  • Iepurele de  Lemn – Anii 1915 şi 1975
  • Iepurele de Foc – Anii 1927 şi 1987
  • Iepurele de Pamant – Anii 1939 şi 1999
>