Breaking news

Ce sistem de ventilatie sa aleg?

loading...

Ai un restaurant sau hotel si vrei un sistem de ventilatie profesional? Nu stii ce ventilator industrial sa alegi? Ventilatorul industrial este solutia cea mai buna pentru restaurant sau hoteluri Aerul din incaperi trebuie sa circule iar in spatiile mari circulatia aerului se poate realiza prin instalarea unui ventilator industrial.

Poti opta pentru un ventilator de acoperis deoarece ocupa cel mai putin spatiu. Se instaleaza, simplu si rapid si se poate si intretine usor. Un astfel de tip de ventilatoare industriale au carcase care se pliaza foarte usor si care asigura o functionalitate perfecta cu sistemele deja existente. Un astfel de ventilator este recomandat pentru a fi utilizat in restaurantele sau hotelurile cu bucatarii mici sau unde nu se pot face multe modificari in bucatarie.

Ce alte solutii mai ai pentru ventilare si evacuare aer?  Cosuri de fum din inox este o alta solutie.

Cosuri de fum din inox este solutia profesionala pentru cladirea ta. Acest cos este cea mai noua varianta de cos de fum profesional. Instalatia este completa pentru evacuarea gazelor de ardere in atmosfera in deplina siguranta. Se folosesc materiale de calitate si vata minerala bazaltica pentru izolare.

Cosurile de fum din inox sunt solutia profesionala pentru evacuarea fumului, principalul avantaj fiind greutatea redusa. Practic, cosul acesta de fum este potrivit pentru locatiile unde montarea unui cos de fum care are o greu mare este o problema. Da, spatiul de montare a cosului conteaza, deoarece cosul de fum cere o inaltime, are o greutate si trebuie sa existe destul spatiu pentru a fi montat.

Un astfel de cos de inox este rezistent in timp. Fara cosul de fum din inox un restaurant nu are cum sa functioneze. O astfel de investitie este durabila si foarte utila.

Un alt tip de ventilator industrial este ventilatorul axial industrial de tubulatura, un ventilator pentru hote profesionale din inox. Acest tip de ventilator are dimensiuni intre 100 si 450 mm, un canal rotund si sunt foarte productive. Iata de ce sa alegi o hota profesionala din inox:

– are motorul foarte rezistent si robust;

– are o durata de viata mai mare;

– se poate regla viteza foarte usor ;

– este  foarte usor de montat;

– poate fi utilizat si pentru alimentarea cu aer.

Alege sa te consulti cu un specialist inainte de a achizitiona un sistem de ventilatie pentru locatia ta! Fiecare sistem de ventilatie are avantaje si dezavantaje, preturile difera si impreuna cu specialistul alegi ceea ce este potrivit pentru tine.

 

loading...