Breaking news

Ce servicii de paza si protectie iti poate oferi o firma care opereaza la standarde europene?

servicii de paza si protectie | Niru Guard

Atunci cand vrei sa beneficiezi de servicii de calitate, indiferent de tip, stii ca ar trebui sa cauti o firma care opereaza la standarde europene. Lucrurile stau putin diferit atunci cand esti in cautare de servicii de paza si protectie – anume trebuie neaparat sa gasesti cea mai buna firma!

Datorita faptului ca acest tip de servicii garanteaza efectiv siguranta bunurilor si afacerii tale, este de la sine inteles de ce vrei sa beneficiezi de cele mai bune servicii cu putinta. Iata cum poti identifica firma de securitate care iti poate la pune la dispozitie o gama completa de servicii la cele mai inalte standarde!

Tipuri de servicii de paza si protectie

Dupa cum probabil deja stii, domeniul cunoscut ca si paza si protectie cuprinde foarte multe lucruri – in unele situatii, se refera chiar si la spionaj. Atunci cand vine vorba de o firma de paza, acest domeniu are in vedere 4 tipuri de servicii care sunt mai mult decat esentiale pentru o afacere.

  • Paza si protectie, umana si nu numai – acest tip de serviciu are in vedere protectia atat a persoanelor, cat si a unui anumit obiectiv. In functie de contractul semnat, agentii de paza vor avea diferite responsabilitati si protocoale de urmat;
  • Transport valori – majoritatea afacerilor au nevoie, cel putin o data in viata, de servicii de acest tip. Chiar si o firma mica, abia iesita pe piata, poate apela la asemenea servicii pentru un plus de siguranta adus bunurilor lor;
  • Instalare sisteme de securitate – o firma care opereaza la standarde europene isi va instala, mereu, propriile sisteme de securitate (de la alarme si pana la camere video). Acest lucru se datoreaza faptului ca firmele de top urmeaza, pe langa procedurile de baza, alte proceduri mai specializate care imbunatatesc modul in care echipele de agenti isi fac treaba;
  • Monitorizare sisteme de securitate – in acelasi timp, o firma ce ofera servicii de paza si protectie va dispune de un dispecerat care permite contactarea agentilor in cel mai scurt timp posibil in cazul unei urgente sau unui pericol;
  • Interventii de urgenta – cu ajutorul serviciilor de monitorizare ti se pot garanta si interventii de urgenta. Desigur, in aces caz este vorba mai mult despre experienta atat e echipei de interventie, cat si a soferilor masinilor de patrula.

Valorile firmei de paza sunt la fel de importante

Evident, serviciile nu sunt cele care stau la baza unei firme de top – ba dimpotriva, acestea trebuie oferite indiferent de situatie. In schimb, ceea ce difera de la firma la firma sunt valorile.

Chiar daca o firma poate aborda o multitudine de valori, este important ca aceasta sa poata fi caracterizata de integritate, incredere si calitate. Daca acestea trei exista si sunt respectate, atunci nu trebuie sa ai nicio grija – afacerea ta va fi protejata corespunzator!

Daca esti in cautare de servicii de paza si protectie oferite conform standardelor europene de o firma de paza din Romania, apeleaza acum la echipa NiruGuard! Pe langa valorile mentionate mai sus, acestia iti garanteaza si faptul ca siguranta ta si a afacerii tale vor fi mereu pe primul loc!

>