Breaking news

Ce se intampla in spatele usilor inchise ale unui studio de videochat exclusivist?

Industria divertismentului pentru adulti a cunoscut o dezvoltare constanta in intreaga lume, iar Romania este una dintre tarile care se afla in avangarda acestei evolutii. In Bucuresti si in alte mari orase din tara exista studiouri amplasate in locatii centrale, care le ofera modelelor posibilitatea de a munci in conditii de lux si de a obtine castiguri impresionante.

studio videochat

Daca ai dorit mereu sa stii se ce petrece in spatele usilor inchise ale unui studio de videochat exclusivist, poti afla acum!

Cum arata un studio videochat de lux?

S-a dus vremea in care puteai fi competitiv in acest domeniu daca lucrai dintr-o simpla camaruta, folosind echipament video ieftin si un laptop oarecare. Marile companii din domeniu le asigura modelelor care le calca pragul cele mai bune conditii, atat in ceea ce priveste spatiul si decorul, cat si aparatura folosita.

Sper exemplu, Studio 20 Unirii se afla intr-o cladire de birouri dintr-o zona exclusivista a Capitalei si pune la dispozitia fetelor care lucreaza aici nu mai putin de 1 500 de metri patrati. Intreaga suprafata este impartita in dormitoare tematice, unde modelele isi pot desfasura activitatea in conditii de lux, dar si in zone de relaxare, cafenea, restaurant, masaj si jacuzzi.

Aparatura utilizata este de ultima generatie, oferind o imagine si un sunet de cea mai buna calitate, precum si garantia ca nu vor aparea probleme cu internetul. In caz ca se intampla totusi ceva neplacut, cel putin doi colegi din echipa de suport tehnic sunt disponibili in fiecare moment, astfel incat orice problema este rezolvata indata dupa ce este semnalata.

In ce fel sunt sprijinite modelele intr-un studio de videochat?

studio videochat

Inca din primele zile de lucru, fiecare fata are parte de un trainer dedicat. O colega cu experienta o invata tot ceea ce stie despre domeniul industriei de divertisment pentru adulti, incepand cu teoria si continuand cu exemple si joc de roluri. Astfel, o incepatoare acumuleaza suficiente cunostinte pentru a da un bun randament din primele momente in care interactioneaza cu membrii.

Tot in perioada de inceput, fiecare fata are acces la mai multe tipuri de cursuri gratuite, care ii permit sa isi imbunatateasca performanta. Daca are nevoie, poate sa frecventeze chiar si timp de doua saptamana, intre 2 si 4 ore pe zi, cursurile gratuite si individuale de limba engleza. Ea va incepe sa lucreze doar dupa ce ajunge la un nivel conversational de baza in principala limba de circulatie internationala.

In paralel, incepatoarele dintr-un studio de videochat urmeaza si cursuri de cultura generala, pentru a reusi sa aiba conversatii diverse si sa pastreze atentia membrilor timp indelungat. Artei machiajului ii este acordata de asemenea o atentie deosebita, fetele avand acces si la cursuri de make-up. In plus, in perioada de inceput ele sunt ajutate de studio sa isi completeze atat vestimentatia, cat si trusa de machiaj. Daca raman in echipa timp de peste trei luni, nu vor mai trebui sa returneze aceste sume, ci ele vor fi considerate cadou de bun-venit.

Beneficiind de toate aceste conditii, nu este de mirare ca modelele de top dintr-un studio videochat obtin castiguri de peste 10 000 de dolari pe luna. Tu vrei sa ai parte de o astfel de sansa?

>