Breaking news

Ce schimbări fac românii atunci când renovează baia

loading...

Procesul de renovare al băii presupune pentru români, în primul rând, înlocuirea obiectelor sanitare principale, pe primele locuri aflându-se vasul de toaletă şi rezervorul acestuia, cât şi cada sau cabina de duş.                                        

renovare baie

Atunci când nu sunt condiţionaţi de un buget prestabilit, din ce în ce mai mulţi români aleg produse care beneficiază de tehnologie modernă, cum este cazul vaselor de toaletă fără ramă de clătire. În ceea ce priveşte caracteristicile acestora, specialiştii de la Hornbach au observat o înclinare a clienţilor către produsele cu un design modern, precum cele care prezintă forme în colţuri sau perfect rotunde.

Odată cu schimbarea vasului de toaletă şi a căzii sau a cabinei de duş, românii înlocuiesc deseori atât bateriile, cât şi mobila de baie, însă foarte rar continuă procesul de renovare şi prin înlocuirea plăcilor ceramice.

Cel mai mare număr de piese vândute în 2014 din categoria obiectelor sanitare a fost cel al vaselor de toaletă aşezate, urmate la mică distanţă de cele suspendate. În ordinea vânzărilor, au urmat cabinele de duş complete”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Reprezentantul companiei a subliniat că economisirea spaţiului în amenajările interioare a devenit un criteriu de achiziţie din ce în ce mai important în rândul celor care îşi renovează locuinţele. Astfel, clienţii Hornbach au preferat în număr mare lavoarele montate pe blat şi cele încastrabile.

De asemenea, cabinele de duş câştigă teren şi de multe ori sunt alese modele care vin cu funcţii suplimentare.

loading...