Breaking news

Ce să faci pentru a beneficia de cele mai bune promoții?

Cu toții ne bucurăm atunci când anumite magazine sau branduri anunță promoții. Black Friday este întotdeauna o zi cu vânzări record pentru cele mai multe firme care se înscriu în campanie.

Dar cum ar fi să beneficiezi în permanență de promoții, bonusuri, încercări gratuite, premii, așa cum se întâmpla la pariuri sportive sau la cazino online?

Unul dintre domeniile în care inventivitatea, creativitatea și diversitatea promoțiilor este impresionată, este de multă vreme cel oferit de platformele de jocuri de noroc online. Acesta este și motivul pentru care ne-am gândit să îți oferim mai jos câteva informații despre cum le poți vâna și cum le poți alege pe cele mai bune.

Cum poți beneficia de cele mai bune promoții?

Concurența din ce în ce mai mare dintre principalele platforme de jocuri online a dus la ridicarea ștachetei pentru multe dintre bonusurile și promoțiile oferite. Pentru a le putea alege pe cele mai bune va trebui să ții seama de:

  1. Cuantumul lor

Evident, cele mai bune promoții sunt cele care oferă cele mai mari beneficii financiare. Un bonus de câteva sute de lei la deschiderea unui cont sau chiar de câteva mii de lei reprezintă o sumă importantă pentru orice jucător. Pentru relevanță, citește cu atenție termenii și condițiile de acordare, specificate de platforma.

  1. Condițiile de acordare

Pentru a te bucura cu adevărat de un bonus, premiu sau câștig trebuie să fii atent și la care sunt condițiile de acordare, dacă încasarea este condiționată de alimentarea contului cu o anumită sumă, dacă încasarea este condiționată de un anumit interval de timp etc.

  1. Condițiile de utilizare

Unele sume pot fi acordate pentru a juca numai online sau numai anumite categorii sau jocuri. Pentru a beneficia cu adevărat de ele trebuie să fii foarte atent când și cum trebuie să utilizezi suma acordată.

  1. RTP

Pentru că sumele obținute ca bonus nu pot fi retrase, ci pot fi doar jucate, este util să te informezi și să știi și care este RTP-ul oferit de platformă la încasarea unui câștig. Dacă acesta este mai mare, în cazul în care câștigi, ceea ce poți retrage va fi un procent mai mare.

Printre bonusurile pe care le poți obține menționăm: bonus de deschidere cont, mărirea sumei depuse sau jucate cu un număr de procente, ce pot fi de 50%, 100%, 150 % etc, bonus pentru un număr de depuneri consecutive, 2-3 sau cum stabilește administratorul platformei, câștiguri asigurate, prin care poți câștiga chiar și atunci când pierzi, încercări și rotiri gratuite ș.a.

Opțiuni interesante și oferte înnoite periodic găsești pe Betfair bonus. Pe această platformă de pariuri sportive și jocuri la cazino online, bonusurile și premiile se schimbă mereu și ofertele vin cu beneficii din ce în ce mai mari pentru utilizatori.

Oferte online sunt atât pentru jucătorii care își deschid un cont, cât și pentru cei care utilizează deja un cont. Însă nu trebuie să uiți că, inclusiv pe platforme de pe internet, acestea se adresează doar celor care au peste 18 ani. Joacă moderat, sume prestabilite de bani.