Breaking news

Ce să faci dacă ți-ai luat câteva zile de concediu și nu vrei să pleci de acasă

Ultimele luni la job au fost foarte stresante, așa că te-ai hotărât să nu aștepți vacanța de Crăciun și ți-ai luat câteva zile de concediu în această perioadă, deoarece simți că ai nevoie să petreci puțin timp doar cu tine, ca să-ți încarci bateriile. Tot ceea ce îți dorești este să te relaxezi, să dormi cât mai mult, să te uiți la filme și să citești. Ai mai face și alte lucruri, dar încă nu știi exact ce. Iată, în continuare, câteva sugestii de care ai putea să ții cont ca să te bucuri la maximum de cele câteva zile de concediu.

tortCaută-ți o locuință nouă

Vara și iarna sunt cele mai bune perioade din an dacă vrei să-ți închiriezi un apartament. În contextul în care ești nemulțumit de ceva timp de locuința ta închiriată, poți profita de zilele libere ca să-ți cauți un alt apartament. Cel mai simplu ar fi să intri pe mai multe site-uri specializate pe închirieri de apartamente. Însă înainte să faci asta, stabilește-ți câteva criterii pe care ar fi bine să le îndeplinească viitoarea casă. Îți dorești să locuiești mai aproape de centrul Bucureștiului? Ești dispus să plătești o chirie mai mare decât în prezent pentru un spațiu mai generos? Ce facilități ți-ar plăcea să aibă viitoarea locuință? După ce îți răspunzi sincer la întrebările anterioare, o să ai o imagine mai clară asupra criteriilor pe care ar fi indicat să le îndeplinească următorul apartament. Pasul următor ar fi să-ți întocmești o listă scurtă cu 5-7 apartamente care îți respectă multe dintre caracteristicile căutate la viitoarea locuință. În final, nu-ți rămâne decât să iei legătura cu proprietarii apartamentelor și să mergi la vizionări.

Experimentează ceva nou

În cazul în car ești pasionat de sport, ai putea să încerci să profiți de zilele de vacanță ca să-ți suplimentezi veniturile. Cum? Jucând la pariuri! Chiar dacă nu ai mai pariat până acum, nu este deloc complicat să-ți deschizi, online, un cont la o casă de pariuri. La o simplă căutare pe Internet vei găsi foarte multe site-uri care oferă sfaturi pentru pariorii începători. Unele îți dau chiar și niște ponturi „sigure”, sub forma unui bilet al zilei la pariuri. Pentru că nu ai niciun fel de experiență de parior, cel mai bine ar fi să pui la bătaie o sumă foarte mică de bani, astfel încât să nu reprezinte o problemă dacă o pierzi.

Gătește

Îți place să gătești, dar în ultima perioadă nu ai mai acordat atenție pasiunii tale, din cauza programului încărcat de la muncă. Așadar, ce-ar fi dacă într-un dintre zilele de concediu ai alege să gătești ceva exact pe placul tău, cum ar fi o friptură de vită sau un tort delicios cu cremă de unt? În celelalte zile, dacă nu vrei să pierzi foarte mult timp în bucătărie, comandă pizza sau orice altceva îți dorești.

Sursa foto: pixabay.com