Breaking news

Ce să alegi – o husă de telefon rigidă sau una flexibilă?

Dacă sunteți în căutarea unei huse care să vă protejeze telefonul de căderi, zgârieturi și alte pericole, probabil vă întrebați dacă cea mai bună opțiune este o husă tare sau una moale.

În general, carcasele rigide oferă mai multă protecție decât cele moi, deoarece oferă o pernă între telefon și orice suprafață pe care ar putea cădea. De asemenea, carcasele rigide sunt mai ușor de curățat și de întreținut decât cele moi. Cu toate acestea, această protecție suplimentară are un cost: stilul mai voluminos poate face dificilă introducerea în buzunar sau în geantă. Cu toate acestea, dacă doriți o protecție maximă împotriva loviturilor și a căderilor, atunci este posibil ca husele rigide să merite prețul și volumul suplimentar pentru dumneavoastră!

Carcasele moi tind să fie mai ușoare și mai flexibile decât cele tari, ceea ce le face mai ușor de transportat cu dumneavoastră. De asemenea, acestea tind să fie mai respirabile decât carcasele rigide – ceea ce le face ideale pentru cei care își folosesc telefoanele în timp ce fac exerciții fizice sau când se află la temperaturi ridicate. Carcasele moi sunt adesea prevăzute cu decupaje pentru butoane sau porturi, astfel încât să nu trebuiască să scoateți carcasa de fiecare dată când aveți nevoie de acces la ceva de pe telefon (deși acest lucru nu este întotdeauna o opțiune).

Din ce sunt confecționate carcasele rigide?

Carcasele rigide pentru telefoane sunt fabricate din policarbonat și poliuretan, două materiale care sunt atât durabile, cât și impermeabile. Policarbonatul este același material folosit la fabricarea sticlei antiglonț, ceea ce îl face o alegere bună pentru carcasele care trebuie să fie rezistente. Poliuretanul este un cauciuc sintetic care este folosit în multe aplicații diferite, de la pantofi la ochelari și piese electronice. Este, de asemenea, foarte durabil și poate rezista la multă uzură.

Atât policarbonatul, cât și poliuretanul sunt ușor de lucrat atunci când se fac carcase dure pentru telefoane, deoarece sunt suficient de moi pentru a se modela cu ușurință, dar suficient de tari pentru a nu se crăpa sau rupe atunci când sunt modelate în forme. Sunt, de asemenea, rezistente la crăpare sau ciobire, astfel încât husa dvs. va rămâne cu aspect nou mai mult timp decât ar putea să o facă alte materiale.

Carcasele moi pentru telefon sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, inclusiv piele și silicon

Carcasele moi sunt fabricate din silicon sau din alte materiale care vă vor proteja dispozitivul de zgârieturi, dar nu și de căderi sau scăpări. Acestea tind să aibă mai multă ventilație decât carcasele rigide și sunt, în general, și mai ușoare.

Carcasele de telefon din silicon sunt moi și flexibile, ceea ce le face confortabile de ținut și ușor de pus și scos. Sunt, de asemenea, rezistente la apă și vă pot proteja telefonul de vărsături. Cu toate acestea, nu sunt la fel de durabile ca și carcasele din plastic dur. Există multe tipuri de huse de telefon din silicon disponibile pe piață în prezent. Unele vor acoperi doar spatele telefonului, în timp ce altele vor ajunge și pe partea din față a dispozitivului. Dacă aveți un model mai nou de smartphone cu un afișaj cu margini curbate, atunci poate doriți să căutați o husă care să vină și peste această zonă. Astfel, vă asigurați că nicio parte a telefonului dvs. nu este expusă fără protecție împotriva deteriorărilor cauzate de utilizarea zilnică.

Husele de telefon din piele naturală Etuo sunt modalitatea perfectă de a vă proteja telefonul și de a face o declarație. Pielea este folosită de mii de ani ca material ușor de întreținut, durabil, care adaugă o notă de clasă oricărui produs.

În primul rând, acestea ajută telefonul să rămână în siguranță în caz de căderi și alte accidente. Pielea este moale și flexibilă, ceea ce înseamnă că absoarbe șocurile mai bine decât plasticul sau metalul dur. Acest lucru înseamnă că, dacă scăpați telefonul în timp ce purtați o husă din piele, impactul va fi răspândit pe întreaga suprafață, în loc să fie concentrat într-o zonă mică.

În al doilea rând, pielea este excelentă pentru a-și păstra culoarea în timp. Dacă v-ați săturat să vă vedeți iPhone-ul alb îngălbenindu-se după doar câteva luni de utilizare (sau pur și simplu nu doriți să vă faceți griji cu privire la protejarea finisajului dispozitivului dvs.), luați în considerare posibilitatea de a obține în schimb o husă din piele ecologică sau naturală!

>