Breaking news

Ce presupune tehnica medicală de mărire a buzelor cu acid hialuronic

Mărirea buzelor cu Acid Hialuronic, este o tehnică medicală de înfrumusețare, des utilizată în prezent de femeile și bărbații care doresc să aibă zâmbet mai atrăgător.

marire buze cu acid hialuronicBuzele pline au fost asociate cu tinereţea şi frumuseţea de sute de ani, în mai toate culturile, au fost căutate dintotdeauna, indiferent de vârstă, şi sunt considerate un semn de tinereţe şi un standard de senzualitate.

Dacă vă doriţi un zâmbet mai atrăgător, tratamentul cu Acid Hialuronic pentru Modelare şi Mărire Buze poate fi soluţia pentru dumneavoastră. Conferă aspect natural, buze moi, este definit conturul, se conferă volum global, se poate ridică comisură bucală, dacă este necesar, pentru un aspect optimist, întinerit.

Mărirea Buzelor cu Acid Hialuronic este o procedură de medicină estetică minim invazivă ce vă conferă buze mai pline şi mai senzuale.

În prezent, folosirea fillerelor cu acid hialuronic cross-linkat este metodă cea mai frecvent utilizată pentru mărirea buzelor, deoarece este cea mai sigură pentru sănătate şi se obţin cele mai naturale rezultate.

Există mai multe tipuri de materiale ce pot fi injectate intradermic pentru volumizarea buzelor, dar, acidul hialuronic are avantajul de a fi o substanţă ce se regăseşte în mod natural în organism.

Colagenul, injecţiile cu grăsime proprie ,implanturile, uleiul de silicon, sunt alte metode de mărire a buzelor, dar nu mai sunt folosite la fel de mult astăzi, deoarece rezultatele variază şi există un risc mai mare de efecte secundare.

Beneficiile Acidului Hialuronic

– Aveţi Controlul asupra dimensiunii volumului buzelor. Cantitatea de substanţă injectată poate fi controlată, astfel încât medicul are un control mai bun asupra modului în care este creat volumul buzelor.

– Rezultatul este imediat vizibil

– Rezultatul este uşor corectabil. Orice asimetrie sau modificare de formă ce ar putea apărea se pot corectă foarte uşor.

– Mai puţine vânătăi. Apar mult mai rar vânătăi prin utilizarea acidului hialuronic decât în procedurile cu alte substanţe folosite la volumizarea buzelor.

– Rezultate rezonabil durabile. Rezultatele sunt de durata, dar nu permanente. Ceaa ce poate fi considerat un avantaj, în caz că nu va mai place formă obţinută, dimensiunea buzelor.

– Reacţie alergică puţin probabilă. Acidul hialuronic se găseşte în mod normal în organismul nostru, iar produsele cu acid hialuronic existente pe piaţă sunt de origine nonanimala, purificate, sterile, ce nu dau alergii. Dar dacă sunteţi alergic la lidocaină (anestezicul utilizat în timpul procedurii sau care se poate găsi în unele filere cu acid hialuronic), spuneţi medicului dumneavoastră înainte de tratament.

Un produs de top pentru mărirea şi modelarea buzelor cu acid hialuronic este Juvederm Ultra de la Allergan SUA. Conferă un rezultat natural şi durabilitate mare în timp comparativ cu alte produse.
Mărirea Buzelor cu Acid Hialuronic este potrivită pentru ţine?

În urmă unei discuţii cu un medic veţi înţelege mai bine argumentele pro şi contra, opţiunile pentru o procedura de Mărire a Buzelor cu Acid Hialuronic şi a va ajută să decideţi care tehnică sau produs este cel mai potrivit pentru dvs.

Înainte de a efectua o Mărire de Buze prin injectarea cu Acid Hialuronic trebuie să fiţi în stare bună de sănătate.

Contraindicaţii : sarcina, alăptare, infecţie, herpes în zona ce umează a fi injetata, diabet , boli autoimune , boli de coagulare a sângelui sau tratamente anticoagulante, alergii.

La UltraEstetic oferim acest tratament la un raport foarte bun calitate/preţ, medicii noştri sunt permanent pregătiţi cu ultimele noutăţi de medicină estetică minim-invazivă şi utilizează produse de top pentru rezultate maxime cu minim de disconfort.

>