Breaking news

Ce nu trebuie să îți lipsească atunci când vrei să te bucuri de telefonul tău timp îndelungat

Un smartphone este, de ceva ani, un lucru nelipsit din viețile noastre, o extensie fără de care nu am putea trăi. Un telefon inteligent s-a transformat într-un mod extrem de simplu și ușor de a vorbi cu persoanele apropiate, de a urmări un serial pe care îl iubești, de a comunica cu prieteni aflați la mii de kilometri distanță sau a vedea ce se întâmplă în lume în timp real, toate acestea cu doar câteva atingeri pe display-ul gadgetului și o conexiune la internet destul de bună.

Producătorii de smartphone-uri se întrec în tot felul de telefoane competitive și, deși aproape toate pot face ceea ce ai nevoie, cu cât acesta este mai performant, cu atât te încântă să renunți la cel vechi și a achiziționa unul de ultimă generație. Însă, pentru ca telefonul tău cel nou să poate rezista un timp cât mai îndelungat, are nevoie de mici ajustări. 

Iată ce trebuie să faci pentru ca noul tău smartphone să aibă o viață cât mai lungă

Oricât de multă grijă ai avea de un telefon (mai ales dacă este unul nou, pe care ai dat destul de mulți bani), nu există persoană care să nu îl scape din mână, mai ales acolo unde nu ar trebui: pe gresie, pe ciment ori pe alte suprafețe dure care pot deteriora grav gadgetul. Astfel, ai nevoie de protecție de cea mai bună calitate, pentru ca noul tău smartphone să ”supraviețuiască” impactului. Poți găsi cele mai bune huse Samsung Galaxy S22 Ultra pe Lerato.ro, locul potrivit pentru a reuși să descoperi ceea ce telefonul tău are nevoie. 

Dacă ai găsit husa potrivită pentru smartphone-ul tău, nu uita și de folia de protecție, aceasta fiind foarte importantă pentru display-ul telefonului. Pe acestea le poți găsi în tot felul de variante, de la cele groase, din sticlă, până la unele pe care nici nu le observi pe telefon, foarte subțiri, care se lipesc perfect. Cu ajutorul foliei de protecție vei reuși să îți protejezi telefonul de zgârieturi sau chiar de unele accidente neplăcute care s-ar fi terminat cu un display spart. 

Un lucru care ține doar de atenția ta, este faptul că nu ar trebui niciodată să ții telefonul în priză toată noaptea. Încearcă, mai degrabă, să îl pui la încărcat seara cu ceva vreme înainte să adormi, iar atunci când mergi la culcare scoate-l din priză. De asemenea, un alt lucru extrem de important este faptul că telefonul nu ar trebui folosit sub nicio formă atunci când se află la încărcat, deoarece va duce la încingerea peste măsură a acestuia. În plus, în timp, bateria se va deteriora și va ajunge să se consume extrem de repede, chiar în doar câteva ore. 

Dacă vei ține cont de toate sfaturile enumerate în materialul de mai sus, te vei putea bucura timp îndelungat de smartphone-ul tău, iar acesta va funcționa perfect chiar și după mult timp de la achiziționare. 

Sursa foto: Pexels.com

>