Breaking news

Ce mai scriu vedetele pe bloguri!?

Mai toate vedetele de pe la noi au decis să îşi facă bloguri. În felul acesta, vedetele îşi exprimă sentimente, trăiri sau păreri personale pe care le aduc la cunoștină prin intermediul internetului, publicului larg.

vedete blogEste era jurnalelor electronice, adică ale blogurilor. Mai toată lumea are bloguri, indiferent că au ceva de spus sau nu. Pe lângă conturi de Hi5, Facebook sau Twitter, vedetele au şi bloguri. Prin intermediul acestora unii latră la lună, alţii se laudă cu serile petrecute în cluburi, alţii o fac pe demiurgii, iar alţii îşi exprimă sentimente pure.

Mircea Badea şi-a prelungit emisiunea “În gura presei” pe blog, transformând-o în “În gura lui Badea”. La fel de acid şi enervant este şi pe blog. Atacă pe toată lumea cum doreşte, dar partea frumoasă e că îi putem vedea iubita făcând gimnastică… singură.

Opusul lui Badea este Mihai Bendeac. Actorul de la emisiunea “În puii mei” a fost sincer de curând. Acesta s-a oferit să îl suplinească pe Şerban Hiudu la emisiunea “Cronica Cârcotaşilor”.

Andreea Marin Bănică are şi ea un blog. Blogul Andreei este un fel de “primim la redacţie”. Pe blog toată lumea îşi trimite mesaje de sărbători, dar şi mesaje în care îi cer ajutorul Andreei.

Cabral pare un militant pe blogul său. El apără natura, cultura, etnicii… de ce oare, numai el ştie. Prezentatorul “Poveştirilor de noapte” este în blogosferă de la sfârşitul anului 2007.

Andreea Raicu este şi ea prezentă în blogosferă din 2008 şi scrie despre cum alţii îşi consumă bateriile de la aparatele foto pentru a o poza şi când mai apare în reviste sau la emisiuni, iar  fostul iubit, Tudor Chirilă scrie poezii pe blogul său. Solistul trupei Vama scrie din suflet şi pune pasiune în ce scrie.

Cam fiecare vedetă are blog, dar nu prea fac nimic ca blogurile lor să fie cunoscute, fiind prea active pe Facebook sau Twitter. Cu bune şi rele, blogurile vedetelor seamănă a jurnale din care mai aflăm câte ceva despre personalitatea lor. Oricât de vedete sunt, tot blogurile “muritorilor de rând” sunt mai interesante.

>