Breaking news

Ce joburi poti face atunci cand vrei sa lucrezi de acasa?

loading...

Fie ca este vorba despre situatii cand esti nevoit sa te reprofilezi, vrei sa iti suplimentezi veniturile pe langa ce obtii la locul tau de munca sau pur si simplu ai decis ca lucrul de acasa ti s-ar potrivi mult mai bine, ai la indemana o serie intreaga de variante in acest sens.

Evident, va fi aproape imposibil sa alegi orice job, ci optiunea ta trebuie sa aiba stransa legatura cu abilitatile tale, inclinatiile, priceperea, talentul, unde e cazul si bineinteles studiile, specializarile pe care le-ai incheiat. Astfel, daca ai pregatirea potrivita, dar si talent, creativitate, poti activa de acasa ca web designer sau in cadrul unei agentii de web design, vezi Cubick, fie ca unic loc de munca sau doar pentru a-ti suplimenta veniturile.

Munca de contabilitate poate fi facuta de acasa, important este sa iti faci un program pe care sa-l respecti cu strictete, pentru a nu-ti dezamagi clientii.

Meseria de maseur este o alta varianta de job care poate fi practicata de acasa, daca dispui in locuinta ta de un spatiu pe care sa-l amenajezi corespunzator pentru a-ti primi si a le oferi clientilor cele mai bune servicii de acest tip.

De asemenea, ca profesor,  poti face meditatii, mai ales daca predai o materie cu mare cautare pentru admiterea la facultate de exemplu. Tot de acasa poti face traduceri dintr-o limba straina.

Daca ai abilitatile necesare, tot din confortul casei tale poti fi un bun reprezentant servicii sau reprezentant vanzari.  Fiind o persoana sociabila, inzestrata si cu o voce placuta, cu un discurs corespunzator, poti astfel sa preiei apelurile de la clienti, sa le oferi asistenta necesara, sa le fii la dispozitie cu informatiile referitoare la produsele pe care le comercializeaza firma pentru care lucrezi.

Daca esti o persoana informata, ancorata in realitatile momentului, care are opinii bine conturate si care isi propune sa le impartaseasca la cat mai multi si are si suficient talent narativ, atunci ar putea sa ti se potriveasca foarte bine jobul de blogger.

De asemenea, inclinatia catre lucrurile realizate cu migala, un strop de imaginatie, rabdare si creativitate sunt calitati care te pot orienta catre activitati hand made, fie ca este vorba despre obiecte vestimentare, posete, incaltaminte, bijuterii sau diverse obiecte decorative, unicat si realizate din tot felul de materiale surprinzatoare.

 

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>