Breaking news

Ce genţi cumpărăm toamna asta?!

În colecţia toamnă-iarnă 2014, designerii celebri ne surprind cu genţi casual în culori aprinse, genţi plic vesele sau cu genţi din piele clasice. Chiar dacă eram obişnuiţi cu pasteluri de culori pământii pentru acest sezon intermediar, care face trecerea la anotimpul rece, nimic nu mai pare a fi de nepurtat.

genti damaŞtim că genţile sunt unele dintre cele mai importante accesorii, alături de încălţăminte şi bijuterii.

De mult timp femeile au început să fie dispuse să cheltuiască sume exorbitante pe poşete.

Fie că acestea sunt simple sau minuţios decorate şi personalizate, genţile sunt aproape indispensabile pentru fiecare dintre noi.

Pe lângă faptul că pun în valoare ţinută, o geantă frumoasă şi bine aleasă poate să dea viaţă şi celei mai anoste sau simpliste vestimentaţii.

Nu sunt puţin designerii care de-a lungul timpului, în colecţiile din diferite sezoane, au pus accentul pe accesorii mai mult decât pe haine.

Dacă faceţi parte dintre femeile care preferă să investească în călătorii şi evenimente şi nu vreţi să daţi o avere pe poşete sau să pierdeţi ore prin mall-uri, magazinele online sunt ideale pentru achiziţii smart.

Nu doar că economisiţi timp, dar de cele mai multe ori puteţi găsi oferte avantajoase, reduceri sau transport gratuit. Un site de genţi care nouă ne-a plăcut este Adona.ro.

Inedit la ei este că întreagă echipa este formată din bărbaţi (!), iar clientele nu contenesc în a-i laudă în testimonialele şi comentariile postate. În continuare, va prezentăm unele dintre modelele din colecţia toamna-iarnă Adona.

genti adona

Practice şi frumoase, genţile plic sunt perfecte pentru a ascunde în interior strictul necesar la o petrecere sau la o plimbare în oraş când avem totuşi nevoie de mobilitate.

Stiliştii recomandă, înainte de toate, să potriviţi accesorile personalităţii voastre şi doar apoi să ţineţi cont de tendinţe.

adona genti

Oricât de multe genţi de damă ar avea vreuna dintre noi, cu siguranţă mai degrama am cumpără un dulap nou, decât să ne oprim din achiziţionat poşete. Aşa cum în garderoba este obligatorie o „little black dress”, o poşetă în linii clasice, într-o culoare puternică este de neocolit. Noi va propunem o geantă roşie, cu personalitate, care să fixeze cu stil o ţinută.

adona - genti

În sezonul 2014-2015, alte genţi trendy ep care le puteţi găsi pe Adona.ro sunt cele matlasate, în culori neutre sau puternice. Designul se potriveşte perfect cu hainele groase pe care le purtăm pentru a ne proteja de frig, sunt foarte chic şi plăcute.

>