Breaking news

Ce fel de verighete prefera miresele?!

loading...

Stii vorba “Cate bordeie, atatea obiceie”? Se aplica foarte bine si mireselor: “Cate mirese atatea preferinte pentru rochii, verighete, buchete …”  Cine a trecut prin asta stie exact ce inseamna asta. Cine nu a trecut prin asta, dar se pregateste pentru marele eveniment, are la indemana toate optiunile necesare pentru a organiza nunta exact asa cum isi doreste.

verigheteUnul dintre elementele care merita cea mai multa atentie si investitie este verigheta. Sau verighetele, mai bine spus, pentru ca, spre deosebire de restul obiectelor necesare pentru realizarea nuntii, verigheta vine in pereche. Intotdeauna.

Si anul acesta au aparut noi modele de verighete, in pas cu tendintele internationale. Desi in topul preferintelor inca se afla modelele simple sau clasice, fiecare mireasa vrea sa stie si ce mai este la moda, ce a aparut nou, ce verighete poarta vedetele si persoanele publice sau ce modele sunt unicat.

Insa specialistii ii sfatuiesc pe tinerii miri sa porneasca de la valorile care ii reprezinta si care ii unesc, sa le transforme in simboluri pe care apoi sa le incorporeze in verighetele pe care le vor purta o viata intreaga.

Pentru pasionatii de handmade, Bijuteria Stil poate produce si verighete facute la comanda, din  aur galben, alb sau roz, dupa specificatiile clientilor. Un alt model exceptional de verigheta este cea cu aur galben in combinatie cu rodiu negru; rezultatul arata ca un tatuaj minutios facut pe pielea aurita de soare.

Modelele de verighete realizate din combinatii de aur in mai multe nuante sau cele cu pietre de zirconiu aplicate sunt foarte cautate si la moda. Preturile acestora variaza intre 1.650 lei si 4.840 lei, desi se gasesc si modele mai ieftine sau mai scumpe de atat. Ca sa intelegi ce inseamna verigheta scumpa, Bijiteria Stil iti propune un model realizat din aur roz si galben de 14 Karate, latime de 8 mm si gramaj de 23g pentru pereche; pretul ajunge la 5.060 lei, nu departe de pretul altor modele din categoria celor mai cumparate verighete.

Pentru ca timpul alocat pregatirilor de nunta este foarte important dar si limitat in acelasi timp, mirii au optiunea sa inceapa cautarile intai pe site-urile specializate ale caselor de bijuterii, pentru a cadea intai de comun acord asupra modelului, marimii, simbolisticiii, bugetului etc, pentru ca mai apoi sa mearga sa probeze si sa discute alte detalii. Aceasta este o oportunitate care nu exista pana in prezent si care nu trebuie ignorata de viitorii miri. Incepe aici cautarea modelului perfect de verigheta.

loading...