Breaking news

Ce este și cui se adresează o firmă de mutări?

Greutatea mutării cade de multe ori pe umerii celor care se mută și pe ajutoarele lor, dar dacă acest chin ar înceta odată cu preluarea misiunii de către o firmă de mutări?

Ce este și ce face o firmă de mutări?

O firmă care se ocupă cu mutările de mobilă este o echipă sudată de profesioniști bine dotați și cu experiență consistentă în astfel de lucrări. E calea prin care mobila devine mult mai ușoară, prin care toți sacii cu lucruri parcă zboară ca un fulg dintr-o locuință în alta.

Este o companie care preia responsabilitățile de planificare și execuție a întregului proces de mutare, eficientizându-l și reducându-l de la câteva zile la… câteva ore. O firmă de mutări din București, după cum este prezentat mai jos, face mai multe lucruri decât să care mobilierul și se adresează mai multor categorii de oameni.

De ce în echipă este și un expert logistic?

Profesioniștii dintr-o firmă de mutări au în echipă inclusiv un expert în logistică, fiind cel care comunică primul cu clientul beneficiar obținând informații importante de la acesta (cum ar fi etajul de plecare și etajul de sosire, volumul implicat și specificul pieselor de mobilier).

Face acest lucru pentru a pregăti necesarul de cărăuși și de materiale de protecție, precum și pentru a rezerva una dintre autospecialele de transport folosite de firmă în funcție de capacitatea ei volumică.

Ce face firma dincolo de căratul mobilei?

O asemenea companie nu numai că mută efectiv lucrurile din casă, ci se ocupă și cu:

  • demontarea mobilierului, chiar și a corpurilor suspendate (și remontarea lor ulterioară);
  • ambalarea și etichetarea corpurilor de mobilier, electrocasnicelor, cutiilor și sacilor;
  • transportul efectiv la destinație folosind o dubă suficient de încăpătoare și în stare bună;
  • manevrarea și instalarea mobilei pe locul pregătit pentru aceasta în locuința de destinație.

Firma de mutări constituie un real ajutor pentru o familie care se mută – inclusiv pentru o companie care își mută sediul. Sau pentru livrarea și instalarea de mobilă nouă. Ori pentru a prelua mobila veche și a o distruge sau recondiționa. Motivele sunt chiar mai multe.

Cui se adresează compania de mutări?

O asemenea firmă se adresează oricui e interesat să se mute ușor și rapid, fără grija etajului, liftului, pereților, vecinilor ori a deranjului general creat. Desigur că va percepe un onorariu, dar cine face un calcul adunând cât costă ajutorul rudelor și vecinilor, plus cât înseamnă în bani zilele irosite și neuronii pierduți, plus cum se traduce în sens financiar deteriorarea mobilei sau închirierea unui șofer neglijent cu o dubă îndoielnică va realiza că acest onorariu este unul accesibil pentru toți și că are sens în context.

Iată un exemplu bun de firmă de mutări

Firma mutări București SprintMove Company asigură protejarea bunurilor cu materiale de protecție profesioniste, estimarea gratuită a costului total și realizarea gratuită a planului eficient de mutare, precum și garanția bunurilor (pentru că este ceva de bun simț venind din partea unor profesioniști) și transparență totală în timp ce stresul relocării se „mută” de la client la această firmă contractată de client.

>