Breaking news

Ce copertina sa alegi? Sfaturi utile!

loading...

Nu poti sta pe terasa din cauza soarelui? Vrei sa iti pui ghivece cu flori pe terasa dar iti este teama ca soarele le va ofili? Solutia perfecta este achizitionarea unei copertine balcon.

Nu stii daca sa iti iei fixa sau mobila? Alegerea unei copertine terase se poate face si in functie de locul unde doresi sa pui acea copertina si ce vrei sa faca: sa fie doar de soare, sa fie si pentru intemperii.

Copertina terasa este potrivita daca stai la casa. Se poate realiza la comanda, poate fi fixa sau mobila.

Daca stai la bloc poti alege copertina balcon, creata pe dimensiune si adaptata pentru balcon. Recomandata pentru bloc este copertina retractabila deoarece este usor de manevrat si mai ales poate fi oricannd stransa.

Ce sa alegi: copertina fixa sau mobila? Copertina retractabila sau alta? Diferenta dintre copertine in general sunt:

Ce copertina alegi?

Copertina mobila este alegerea perfecta pentru terase, restaurante dar si pentru foisorul din gradina. Avantajul acestui tip de copertina este stabilitatea si faptul ca nu este voluminos.

Copertina fixa este recomandata pentru casa sau restaurant deoarece protejeaza foarte bine zona de intemperii. Important de tinut minte este ca montata nu mai poate fi stransa, ea va fi mereu acolo.

Copertina retractabila este ideala pentru case, terase, balcon, restaurante deoarece se poate strange si se poate depozita pentru a putea fi folosita din nou. Acest tip de copertina se poate actiona manual sau electric. Practic, daca vrei sa strangi copertina seara, o poti strange. Avantajul principal al acestei copertine este faptul ca poate fi stransa si desfacuta oricand doresti.

Ce copertina aleg? Cum o intretin? Cum o spal sunt cateva dintre intrebarile pe care sigur ti le pui. Important de stiut este ca, copertina fie ca este fixa sau mobile este usor de intretinut deoarece este dintr-un material impermeabil si nu necesita curatare, ea fiind mereu curata. Important este sa alegi un model de copertina care sa nu fie inchisa la culoare, ba din contra, cat mai deschisa pentru ca sa nu emane caldura.

Fie ca alegi o copertina fixa, copertina mobila sau copertina retractabila conteaza sa fie la dimensiunea potrivita, sa fie dintr-un material rezistent la intemperii, sa fie potrivita pentru tine! Alege sa lucrezi cu specialist in gasirea de copertine retractabile potrivite, informeaza-te despre fiecare tip de copertina si vei avea ceea ce este potrivit pentru tine!

loading...