Breaking news

Ce compatibilitati exista intre barbatul Varsator si femeile din fiecare zodie

Barbatul Varsator este foarte compatibil, conform specialistilor, cu nativii Gemeni si Balanta. Nativul Varsator prefera noul, schimbarea si aventura. Are nevoie de o partenera care sa il stimuleze din punct de vedere intelectual si care sa ii ofere siguranta.

Barbatul Varsator este, in primul rand, atras de intelect si nu de aspectul fizic. Prefera o femeie independenta, autentica si nonconformista. Are nevoie de o partenera inteligenta, care sa ii atraga atentia cu subiecte interesante. De asemenea, prefera sa traiasca in prezent si nu sa isi faca prea multe planuri de viitor privind relatia de cuplu. Cu toate astea, isi doreste stabilitate in relatie.

 1. Barbatul Varsator si femeia Berbec

Compatibilitatea dintre cei doi este puternica, avand in vedere inventivitatea fiecaruia. Cei doi comunica extraordinar, chiar daca personalitatile lor sunt diferite. Problemele in cuplu pot aparea atunci cand Berbecul va realiza ca se implica in relatie mai mult decat o face Varsatorul, care traieste ceva mai detasat.

 1. Barbatul Varsator si femeia Taur

Relatia de cuplu dintre un Varsator si un Taur nu ar functiona excelent. Pot invata multe unul de la celalalt daca sunt dispusi sa o faca. In relatie, atunci cand Taurul va initia discutii serioase, despre viitor, pe un ton furios, Varsatorul se va indeparta si va elimina orice posibilitate de a fi stresat cu un anumit subiect.

 1. Barbatul Varsator si femeia Gemeni

Din punct de vedere psihologic, cei doi nativi se completeaza perfect. Ei formeaza un cuplu energic, au o multime de idei, se influenteaza pozitiv reciproc, comunica si colaboreaza extraordinar.

 1. Barbatul Varsator si femeia Rac

Cele doua personalitati ale nativilor difera foarte mult. In aceasta relatie, Varsatorul ar reprezenta partea rationala, in timp ce Racul pe cea emotionala. Daca cei doi ar accepta sa invete unul de la celalalt si sa preia din personalitatea fiecaruia, relatia ar putea sa functioneze. Specialistii sunt de parere ca relatia ar putea ajunge la un consens deoarece ambii prefera sa evite conflictele.

 1. Barbatul Varsator si femeia Leu

Nativul Varsator poate avea o relatie de iubire cu nativul Leu, avand in vedere felul in care se pot influenta impreuna. Sunt doua spirite aventuriere, curajoase si loiale. Problemele dintre cei doi ar putea aparea atunci cand Leul devine prapastios, iar Varsatorul ramane nepasator.

 1. Barbatul Varsator si femeia Fecioara

In timp ce Fecioara este ceva mai pragmatica, Varsatorul este visator. Relatia poate sa functioneze foarte bine sau deloc, in functie de cum aleg cei doi sa isi gestioneze personalitatile total diferite.

 1. Barbatul Varsator si femeia Balanta

Aceasta relatie are sanse mari sa functioneze excelent. Se indruma reciproc catre succes, se stimuleaza intelectual si isi ofera libertatea de care fiecare are nevoie. Legatura dintre cei doi este puternica, incarcata cu energie, intelegere si iubire. Au aceleasi nevoi si asteptari de la partener, ceea ce face ca nativii sa se completeze perfect.

 1. Barbatul Varsator si femeia Scorpion

Intre cei doi exista diferente majore. Varsatorul nu va accepta posesivitatea Scorpionului si nici dorinta acestuia de a se inchide in sine. Varsatorul este extrovertit, ii place sa socializeze cu prietenii sai si are nevoie de libertate.

 1. Barbatul Varsator si femeia Sagetator

Creativi si romantici, cei doi ar putea forma un cuplu de durata. Ambii isi ofera libertate, comunica bine si prefera sa rezolve conflictele care intervin rar.

 1. Barbatul Varsator si femeia Capricorn

Intre nativi exista o legatura emotionala puternica. Se influenteaza pozitiv si reprezinta un sprijin de nadejde unul pentru celalalt. Cu toate astea, Capricornul este ceva mai pragmatic, in timp ce Varsatorul este visator si libertin.

 1. Barbatul Varsator si femeia Varsator

Personalitatea barbatului si a femeii Varsator are multe elemente in comun. Ambii sunt extrovertiti, prefera sa socializeze si sa isi impartaseasca idei unul altuia.

 1. Barbatul Varsator si femeia Pesti

Cei doi nativi sunt compatibili, conform onlinekartenlegen.org, formand un cuplu puternic din punct de vedere spiritual. Problemele in relatie pot aparea atunci cand se confrunta cu pareri diferite despre evenimentele si persoanele din jurul celor doi.