Breaking news

Ce cădiță de baie să aleg pentru bebelușul meu?

loading...

Obiectele de care are nevoie un bebelus chiar din primele zile cand vine in familie sunt foarte variate si fiecare utile in anumite momente. Un loc pe aceasta lista are: patutul, caruciorul, biberonul, scutecele, cadita pentru baie si multe altele.

cadita bebelusiDe multe ori parintii sunt pusi in dificultate in alegerea produsului cel mai bun din multitudinea de variante posibile. Printre obiectele specifice bebelusului, de care acesta are cu adevarat nevoie este si cadita destinata efectuarii baitei in conditii perfecte. Fireste ca bebeblusul nu poate fi spalat in cada din baie! Motivele sunt numeroase, nu este cazul sa le precizam aici; dar vom preciza cateva modele de cadite special create pentru baia bebelusilor ce pot fi achizitionate din magazine sau prin comenzi on line.

O varianta deloc de neglijat ar putea fi achizitionarea unui set de baie si igiena destinat copiilor cu varste cuprinse intre 0-1 an. Acesta se compune din cadita cu dimensiuni generoase, suport anatomic cu ventuze antialunecare pentru pozitionarea corecta si in siguranta a bebelusului, intins pana la 6 luni si asezat dupa aceasta varsta; prosop pentru stergerea corpului realizat din bumbac 80% si poliester 20%; manusa din acelasi material pentru spalarea delicata; jucarie plutitoare; biberon; suzeta; aspirator nazal; sapun delicat si servetele umede. Daca preferati un asemenea produs puteti alege in variantele coloristice preferate, din cele 5 variante.

Un alt tip de cadita, de asta data simpla, cu design placut si dimensiunile de 102 (L) x 55 (l) x 25 (h) cm  este modelul ”Cadita Tega Baby Octopus”. Este disponibila in diverse variante cromatice, i se poate adapta la nevoie un suport anatomic, ce se achizitioneaza separat,  pentru asezarea bebelusului la baita.

„Cadita anatomica Tega Baby cu termometru Komfort Cappuccino” constituie o alegere buna pentru parintii tineri, pentru mamicile mai putin indemanatice sa sustina corpul celui mic in pozitia inclinat cu o mana, si sa-l spele cu cealalta. Acest model de cadita are incastrat in fundul ei suportul anatomic special pentru pozitionarea celui mic. El nu va impiedica efectuarea baitei odata cu cresterea celui mic, desi este incastrat in cadita.

Modelul uzual al caditei clasice il reprezinta „Cadita Tega Baby Happy Turtle” realizata din plastic rezistent, semitransparent, in diferite culori. Dupa ce copilul depaseste varsta de 2-3 ani, aceasta cadita poate fi utilizata ca spatiu ideal de joaca cu jucarii pentru apa si paote fi asezata in curte, pe terasa sau pe balcon.

Pentru comoditatea adultilor in timpul efectuarii baitei bebelusilor puteti cumpara setul compus din cadita si suport inaltator. Aceste seturi se livreaza la pachet, cadita fiind dimensionata pentru respectivul suport metalic. Pentru ergonomia spatiului, suportul se pliaza si poate fi depozitat in spatii inguste. Daca preferati asemenea seturi, va sugeram modelele:” Set Cadita 2 in 1 Cangaroo Dolphin”; „Cadita Piscot cu suport”; „Cada anatomica cu scurgere si suport metalic”; „Cadita cu suport Cometa” si multe alte tipuri.

Se pot achizitiona si ca elemente separate cadite cu forme clasice si suporturi metalice pentru acestea.

loading...