Breaking news

Ce bonus oferă Betano la pariuri sportive?

 

 

Betano este una dintre cele mai apreciate și populare platforme online atunci când vine vorba de pariuri sportive. Acest lucru se datorează numeroaselor beneficii pe care ți le oferă încă de la început. O să îți detaliez mai jos bonusurile pe care le poți accesa atunci când îți deschizi un cont la Betano și depui bani în balanța contului.

Bonusul de bun venit

Primul bonus pe care îl vei obține dacă alegi să pariezi cu Betano este bonusul de bun venit. Bonusul de bun venit de la Betano este unul remarcabil deoarece îți oferă 100% în limita a 500 RON. Vezi cod promo betano.

Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont, să îți verifici identitatea și să faci o primă depunere. Banii bonus îi poți utiliza atât la pariuri sportive cât și la cazino. Condițiile de rulaj sunt foarte bune comparativ cu alte case de pariuri, deci vei avea parte de un bonus de bun venit consistent.

Pierdere la limită

Al doilea bonus interesant este „Pierdere la limită”. Cel mai frustrant lucru pentru un parior este să piardă un bilet de pariuri din cauza unui meci care nu a ieșit, iar acest lucru se întâmplă foarte des. Această ofertă îți dă șansa să recuperezi pierderea chiar și atunci când ai o selecție care nu a ieșit.

Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să plasezi pariuri multiple de minim 5 pronosticuri din fotbal și din baschet pe competițiile care sunt specificate pe pagina promoției. O altă condiție pentru a fi eligibil pentru bonus este să ai pariuri cu o cotă minimă de 1,65 per variantă.

De asemenea, poți folosi doar pariuri de tipul 1×2, peste/sub, GG/NG la fotbal și victorie, handicap, peste/sub la baschet. Atunci când pierzi o selecție, Unibet îți returnează miza în limita a 100 RON și poți beneficia de ofertă de maxim trei ori într-o zi.

Pariuri multiple

Bonusul la pariuri multiple la Betano este un bonus pe care nu vrei să îl ratezi. Este un bonus care îți oferă un boost de minim 10% din câștig pentru bilete cu 4 selecții și poți ajunge până la 50% din câștig la bilete cu 10 selecții. Un lucru important este că fiecare pariu trebuie să aibă o cotă de minim 1,50.

Marja 0%

Marjă 0% poate fi considerat un bonus prețios deoarece când vei vedea “0%” înconjurat cu un cerculeț în dreptul unui pariu, atunci payout-ul tău va fi de 100%, agenția neavând niciun câștig la acel pariu. De precizat este faptul că această ofertă se aplică doar la opțiunile de pariuri de tipul 1×2 sau 12.

 

 

>