Breaking news

Ce avantaje îți oferă un laptop 2-în-1?

Un laptop 2-în-1, care poate fi utilizat atât ca laptop, cât și sub formă de tabletă, se mai numește dispozitiv hibrid sau convertibil. Aceste gadgeturi au devenit tot mai populare în ultimii ani, în special în rândul elevilor sau studenților, pentru că oferă marele avantaj al portabilității. Astfel, pentru ei este mult mai ușor să transporte în rucsac un singur dispozitiv în loc de două aparate diferite.

Dacă te gândești să-ți cumperi un laptop și o tabletă, îți recomandăm să alegi în schimb un gadget de acest fel, 2-în-1, pentru că avantajele pe care ți le oferă sunt numeroase. Iată de ce merită să faci această investiție!

Un aparat, două utilizări diferite

Există două tipuri de laptopuri 2-în-1. Unele au tastatură detașabilă, iar altele au tastatură care se poate întoarce la 360 de grade, ajungând astfel în spatele ecranului. În acest fel, gadgetul arată ca o tabletă, deși are încă tastatura atașată. Indiferent de tipul de gadget ales, un laptop hibrid îți permite două tipuri diferite de utilizare: ca laptop, atunci când trebuie să lucrezi la proiectele tale, sau la tabletă, când vrei să vizionezi un film, spre exemplu.

Dimensiuni compacte

Un alt avantaj al dispozitivelor hibride cum sunt aceste laptopuri HP Spectre de la Alienstore.ro îl reprezintă dimensiunile lor foarte compacte. Astfel, este foarte ușor să iei cu tine aparatul oriunde mergi și să lucrezi sau să te joci pe el la terasă, în parc sau în tren. În plus, un laptop hibrid are o greutate redusă, astfel încât nici nu-l vei simți atunci când îl cari în geantă sau în ghiozdan.

Ecran tactil

Pentru a putea fi utilizat și sub formă de tabletă, un laptop 2-în-1 trebuie să aibă ecran tactil. Aceasta este o specificație pe care mulți utilizatori o apreciază și care nu se regăsește, din păcate, pe orice tip de laptop. Prin urmare, dacă vrei să folosești un ecran tactil, mai ales dacă ai nevoie de unul pentru a desena cu un pix tip stylus, acest gadget este alegerea ideală.

Preț avantajos

Cel mai important aspect de care trebuie să ții cont este economia pe care o poți face dacă alegi să cumperi un singur produs în loc de două produse diferite – laptop și tabletă. Evident, recomandarea noastră este să alegi un gadget hibrid numai dacă intenționezi să folosești ambele funcții pe care ți le oferă. În caz contrar, nu are sens să investești într-un dispozitiv de acest fel.

Prin urmare, laptopurile 2-în-1 au multe avantaje, pe care nu le vei regăsi la gadgeturile achiziționate separat. Totuși, înainte de a cumpăra un produs de acest fel, ar fi bine să te asiguri că ai cu adevărat nevoie de ambele utilizări pe care ți le poate oferi.

Sursa foto: https://www.alienstore.ro/collections/hp-specre/products/hp-spectre-x360-2-in-1-15-6-uhd-oled-i7-10510u-16gb-mx250-1tb-ssd-32gb-3d-xpoint-dark-ash