Breaking news

Ce aspecte trebuie să iei în considerare atunci când achiziționezi un compleu pentru birou?

La începutul fiecărui sezon, una dintre cele mai mari preocupări ale doamnelor este reprezentată de ținutele pentru birou. Una dintre dorințele oricărei femei este să se îmbrace mereu ca și cum ar fi prima zi de muncă – impecabil și profesional. Iar pentru joburile care impun o ținută office, este important să analizezi în detaliu care ar fi acele piese care respectă regula și în care te simți bine.

Cea mai simplă soluție la toate dilemele legate de ținutele de lucru este chiar în fața ta, sub forma compleurilor. În acest moment, costumele formate din sacou și fustă, sacou și pantaloni sau bluză și pantaloni reprezintă soluția completă de a avea o ținută clasică pentru birou, care îți oferă în același timp tot confortul de care ai nevoie. Poți achiziționa dintr-o gamă variată de compleuri de dama de pe trendland.ro

Ce trebuie să ai în vedere atunci când achiziționezi un compleu?

Potrivire perfectă: Cu un compleu potrivit, îți poți accentua cele mai bune trăsături. Iar dacă nu vrei ca anumite zone ale corpului să iasă în evidență, alege un model care poate ascunde aceste mici imperfecțiuni. De asemenea, un costum care ți se potrivește perfect este extrem de benefic în ceea ce privește confortul. De asemenea, îți va complimenta forma corpului și silueta, făcându-te să te simți încrezătoare și comodă.

Gusturi și preferințe: Atunci când achiziționezi un compleu, este important ca acesta să se adreseze gusturilor și cerințelor tale. Așadar, alege magazinul online care îți pune la dispoziție o varietate largă de modele, precum Trendland. Fie că îți dorești un compleu format din sacou și pantaloni, bluză și pantaloni, sacou și fustă, un model cu o croială clasică sau unul care iese puțin din tiparele tradiționale, acesta este magazinul online dedicat tuturor doamnelor elegante.

Optează pentru materiale de calitate: Calitatea materialului și croiala perfectă sunt caracteristici importante în ceea ce privește un compleu, deoarece acesta reprezintă un ansamblu de piese vestimentare pe care îl vei purta destul de des, în contexte formale care necesită un aspect impecabil. De asemenea, probabil îți dorești să îl ai în garderoba pentru cât mai mult timp. Trendland îți permite selecția dintr-o mare varietate de materiale de cea mai bună calitate.

Culoare: Dacă urmează să achiziționezi un costum pentru o ocazie mai formală (precum un interviu la o companie importantă, o întâlnire de afaceri etc.), încearcă un costum în albastru marin sau gri cărbune. Poți lua în considerare, de asemenea, un compleu negru simplu. 

Pentru un aspect mai puțin formal, încearcă alte culori neutre, cum ar fi lila, corai, verde închis sau gri deschis. De asemenea, ia în considerare alte imprimeuri populare în această perioadă, cum ar fi cele florale, carourile, dungile sau modelele abstracte.

După ce ai achiziționat compleul, apare următoarea dilemă: ce să porți cu el? Pentru un aspect clasic masculin, o cămașă albă cambrată duce ținuta la un alt nivel, mai ales dacă adaugi și o pereche de mocasini. Pentru un aspect elegant, alege pantofi stiletto și o bluză mai vaporoasă. Un sfat în plus: nu trebuie să porți ambele piese din compleu împreună tot timpul. Asortează sacoul cu o altă pereche de pantaloni și invers!

sursa foto: www.trendland.ro 

https://drive.google.com/file/d/1mOZFwa2Kb92773ZZdGstgpIn2sAhS51d/view?usp=sharing