Breaking news

Ce ar trebui să știţi înainte să închiriaţi pentru prima dată o autorulotă

 

 

Dacă vreţi să închiriaţi o autorulotă pentru prima dată, probabil că aveţi o mulțime de întrebări:

  • Cât costă să închiriezi o autorulotă?
  • Ce fel de autorulotă ar trebui să închiriez?
  • Ce ar trebui să împachetez în bagaje pentru o vacanţă cu autorulota?

În acest articol găsiţi răspunsurile la întrebările de mai sus, astfel încât să puteți pleca cu încredere în prima excursie cu autorulota.

Cât costă închirierea unei autorulote?

Călătoria cu autorulota poate să fie foarte accesibilă, dar totul depinde de preferințele fiecarei persoane în parte.Unele dintre cele mai frecvente căutări pe google.ro din domeniul autorulotelor sunt “închirieri autorulote preţ“şi „cât costă să închiriezi o autorulotă”.

În primul rând, trebuie să luați în considerare costul de închiriere pentru o autorulotă, deoareceacesta variază în funcție de modelul ales, de numarul de zile și de perioada aleasă.Alte costuri includ carburantul, gazul, taxele de camping, mâncarea și altele.

Best Campers România va oferă următoarele tarife pentru închirieri autorulote:

  • Preţ extrasezon 90 euro/zi  (1 Noiembrie  – 31 Martie)
  • Preţ sezon intermediar 130 euro/zi (1 Aprilie – 14 Iunie : 16 Septembrie – 31 Octombrie)
  • Preţ sezon de vârf 140 euro/zi (15 Iunie – 15 Septembrie)

Ce ar trebui să adaug în bagaj pentru prima călătoria cu autorulota?

Ca în orice excursie, veți dori să împachetați îmbrăcămintea și accesoriile necesare activităților pe care doriți să le desfăşuraţi.Înainte să închiriaţi autorulota este foarte important să cereţi de la firma de închiriere o listă cu toate accesoriile care se află la bord, cum ar fi lenjerie de pat,perne, vase de gătit, suport de biciclete și altele.

Dacă călătoriți cu copii, nu uitați de jocuri, cărţi, accesorii pentru piscină, etc.

Cum ar trebui să-mi planific călătoria cu autorulota?

Planificarea este o modalitate excelentă de a implica întreaga familie în călătorie, şi este important săcercetați ruta și destinațiile din timp, să găsiți locurile unde veți sta peste noapte și să faceți rezervări pentru locurile de campare dorite. Planificați-vă mesele și asigurați-vă că aveți suficientă mâncare, carburant suficient, apă în rezervor și gaz în butelie.

Ce model de autorultă ar trebui să închiriez?

Alegerea unei autorulote potrivite pentru următoarea vacanță poate părea o sarcină dificilă, deoarece există atât de multe mărci și modele disponibile pentru închiriat.Factorii de bază precum bugetul, numărul de persoane care călătoresc, destinația, durata călătoriei şi dotările contribuie decisiv la alegerea autorulotei portrivite pentru călătorie.

De unde ar trebui să-mi închiriez autorulota?

Din fericire, există mai multe opțiuni convenabile pentru a închiria o autorulotă, iar BestCampers.Ro oferă spre închiriere autorulote de ultimăgeneraţie cu dotări premium.

Ce altceva trebuie să mai știu înainte de a închiria un campervan?

Când închiriați un campervan pentru prima dată, asigurați-vă că ați primit o prezentare complexă de la firma de închirieri autorulote la care aţi apelat şi învătaţi să utilizaţi toate opţiunile autorulotei în mod corect.

 

 

>