Breaking news

Ce accesorii alegi pentru o întâlnire de afaceri

loading...

Regulile de etichetă în mediul de afaceri vizează inclusiv detalii legate de vestimentație. Principiile stilului office mizează pe eleganță, calitate și o oarecare subtilitate, de aceea poate fi destul de simplu uneori să cădem pradă monotoniei sau, din contră, excesului, atunci alegem ținutele de birou.

Accesorizarea joacă, de cele mai multe ori, un rol cheie în conceperea unor outfituri office demne de admirație. Alegerea accesoriilor este cu atât mai importantă deoarece ele transmit mesaje subliminale, pe baza cărora partenerii de afaceri și clienții își vor contura propria percepție despre noi. Pentru a avea de fiecare dată apariții impecabile la întâlnirile în interes de serviciu, iată cum anume să alegi cele mai potrivite accesorii:

Mergi pe simplitate 

Cerceii candelabru, pantofii cu pene sau gențile cu funde pot fi articole foarte chic pentru ținutele de ocazie, însă ar trebui să uiți de ele atunci când te pregătești pentru un meeting. Mai degrabă poartă-le la evenimentele pretențioase sau atunci când ieși în oraș și optează în schimb pentru accesorii cât mai simple. O pereche de cercei care nu se remarcă nici prin culoare nici prin dimensiune sunt o alegere cât se poate de inspirată. Niciodată nu vei da greș dacă accesorizezi ținutele de birou cu bijuterii simple, care dau accente subtile și extrem de stylish întregii tale apariții. Pe același principiu, pantofii stiletto simpli, de preferat negri sau nude, vor completa perfect ținutele tale de birou.

Investește în accesorii de calitate 

Hainele vorbesc despre noi și îi determină pe ceilalți să se raporteze la noi într-un anumit mod. Vorbim despre un mediu în care profesionalismul este o valoare apreciată și căutată la partenerii de business, iar vestimentația pe care o alegi trebuie să denote acest lucru și să inspire încredere. Astfel, sfatul nostru este să investești în accesorii de calitate, care să emane bunul gust, așa cum sunt și cele ce poartă semnătura celebrului brand Michael Kors

De exempu, poți adaugă un plus de stil ținutei tale optând pentru un ceas clasic, cu brățară de metal, fără detalii colorate. Acesta îți va atribui în percepția interlocutorilor o nouă calitate apreciată în mediul de afaceri: punctualitatea. În același timp, o geantă simplă din piele, elegantă, va completa un outfit care transmite încredere și seriozitate. 

Optează pentru accesorii inedite 

Dacă o poșetă sau un ceas sunt preferate deseori pentru accesorizarea ținutelor office, noi îți propunem ca, cel puțin ocazional, să ieși din tipar și să iei în calcul și alte variante. Broșele sunt foarte potrivite pentru birou, dar și eșarfele. Dacă alegi cea de-a doua variantă, ai grijă la calitatea materialului. Alege mătasea, care are un aspect prețios și care se va simți foarte fină la atingere. Ține cont însă de două reguli de bază atunci când porți eșarfe cu imprimeuri sau cu accente de culoare: nu purta colier și păstrează partea de sus a corpului cât mai simplă – poți pune, de exemplu, o cămașă albă. 

Atunci când te pregătești pentru o întâlnire de afaceri, asigură-te că alegi accesoriile potrivite. Ținuta inspirată și corectă îți va conferi un plus de încredere și de siguranță!

loading...