Breaking news

Cauți sandale sau rochii? În luna Martie, Elisabetta Franchi te va încânta cu cele mai râvnite articole de sezon

„Abia aștept căldura, să pot purta în sfârșit rochie și sandale!” se poate citi pe buzele oricărei doamne sau domnișoare care precum un ghiocel zgribulit de zăpada din Februarie, înflorește proaspătă și plină de viață, odată cu primele raze de soare ale lunii Martie.

Cu toate că obișnuința cât și condițiile meteo dau de înțeles că gecile încă sunt o opțiune viabilă, atunci când te gândești la sezonul cald, nimic parcă nu te mai oprește să începi să dezgropi din debara sandalele, rochia și geanta preferată. Dar totuși…

Cât de mândră te simți atunci când te uiți în șifonier?

Dacă stai să te gândești sau nu-ți vine nimic în minte pe moment, ar fi cazul să înțelegi că poate ai nevoie de o schimbare, de ceva nou, de ceva care să te facă extraordinar de entuziasmată că urmează să porți. Așa că Addien vine în ajutorul tău cu articolele de renume ale celebrei case de modă italiene: Elisabetta Franchi,  împreună cu cele mai râvnite piese vestimentare ale acestei luni:

Sandalele

  • Poți alege  să simți spiritul urban promovat de către celebrul designer la fiecare pas, cu o pereche de sandale Elisabetta Franchi, perfecte pentru spectacolul pe care îl vei da cu fiecare apariție în public. Concepute pentru a-ți accentua silueta și formele suple, tocul și elementele subtile sunt astfel rețeta perfectă pentru o nouă ridicare de ștachetă.

Rochia

  • De asemenea, ai ocazia să te deosebești de tot ceea ce este banal și plicticos printr-o serie de croiuri inedite în nuanțe vibrante care vor oferi oricărui privitor un festin vizual. Alături de o rochie Elisabetta Franchi, stilul și caracterul tău vor prinde contur în fiecare fir de țesătură.

Salopeta

  • Nu în ultimul rând, serile în oraș necesită absolut o ținută pe cât de comodă pe atât de chic, astfel, salopeta Elisabetta Franchi reprezintă acea piesă vestimentară, arhicunoscută de către orice gust de privitor.

Completează-ți ținuta cu accesoriile specifice sezonului

Accentele sunt mereu date de către detaliile subtile a căror contrast completează schema generală a oricărui aspect. Ținând cont de principiul culorilor Primare, Secundare și al accentelor, cele din urmă au rolul de a adăuga un element divers și deosebit față de culoarea sau suprafața care reiese cel mai evident în privire.

Astfel, pentru ținutele de mai sus, accesoriile ideale pot lua forma unor piese precum:

Geanta

  • Atât din motive practice cât și pentru a accentua paleta cromatică pe care ai ales-o, gențile Elisabetta Franchi sunt gândite special pentru a presăra acele note de distincție față de culoarea primară. Cu toate acestea, nu ești limitată doar de această perspectivă, deoarece mai poți folosi geanta pentru a asorta elemente distincte ale ținutei tale, de exemplu: sacoul și pantalonii, sau bluza și pantofii.

Curea

  • Respectând aceleași principii de mai sus, cureaua îmbină esteticul cu practicul într-un produs care pe de-o parte accentuează talia și silueta iar de cealaltă parte oferă diversitate și suport. Acest accesoriu este perfect pentru ținutele de primăvară care se caracterizează prin motivele florale cât și pe croiurile mai largi.

Clutch

  • Se deosebește de genți sau plicuri prin rigiditatea materialului cât și volumul de obiecte care pot fii depozitate. Aceste accesorii sunt menite să reprezinte un element foarte subtil și ușor de purtat, care realizează un compromis dintre dimensiunea și volumul unei genți cât și estetica și subtilitatea unui plic.

În concluzie, motivele florale ar putea fii cel mai bun pont pe care îl poți urma în primăvara anului 2019, chiar și începând direct cu luna Martie. Acestea reprezintă un motiv evergreen în materie de fashion, motiv care nu este neglijat nici măcar de către cele mai mari case de modă mondiale precum Elisabetta Franchi. Totuși, nu trebuiesc neglijate nici nuanțele închise și simple, deoarece în cele din urmă, bunul gust se vede prin simplitate aplicată prin inteligența.

Sursă foto: Addien.ro

>