Breaking news

Cauţi parcare privată in Otopeni? Vei fi plăcut surprins de serviciile Park4Fly!

Pentru a beneficia de siguranţa autovehicului în timpul în care călătoresc, mulţi cauta o  parcare privata langa aeroport Otopeni. În această categorie intră oameni care, pe lângă siguranţa maşinii personale, se gândesc la confortul propriu.

De ce ar prefera să depindă de serviciile unei terţe persoane pentru a se deplasa la aeroport, când pot să utilizeze propria maşină.

Confortul este o stare de bine, parte a unei vieţi plăcute, comode şi, în fond, civilizate, pe care mulţi o caută în cele mai comune activităţi. Decizia de a lăsa autovehiculul în parcarea privată Park4Fly are ca rezultat obţinerea confortului psihic, asigurat de ideea că va fi supravegheat 24/7, şi a confortului fizic, asigurat de lipsa condiţionării. Nu vor fi condiţionaţi de orele de program ale mijloacelor de transport în comun, de programul prietenilor care ar putea să îi conducă la aeroport şi nici de taxiuri.

Deşi, s-ar putea considera că avantajele parcării private poziţionată foarte aproape de aeroport sunt cele menţionate anterior, în realitate, Park4Fly.ro demonstrează că sunt cu mult mai numeroase .

Siguranţa oferită de parcarea privată nu se rezumă doar la supravegherea maşinii 24/7

Deşi este foarte important că autovehiculele sunt supravegheate video 24 de ore pe zi, cât timp se află în parcare, la fel de important este că persoanele care îşi lasa maşinile la Park4Fly.ro, au acces gratuit la sistemul de monitorizare video. Practic, oricând îşi doresc, pot să vadă în ce condiţii se află acestea. În plus, parcarea dispune de servicii asigurate de agenţi de pază.

Transportul din parcare la aeroport şi retur este oferit gratuit de personalul Park4Fly

Ce poate fi mai avantajos pentru şoferi şi pentru întregul grup care pleacă în călătorie, decât să îşi încarce propria maşină cu bagaje și să pornească spre această parcare privată in Otopeni, ca ulterior să fie transferaţi gratuit, la terminalul plecări? Bine de ştiut că transferurile către/ de la Aeroport Otopeni se fac pe loc, individual pentru fiecare grup de client.

Preţurile care se percep pentru serviciile de parcare sunt accesibile

În primul rând, Park4Fly asigură parcare la preturi foarte bune. În plus, compania are o politică foarte avantajoasă legată de numărul de zile în care maşina rămâne în grija sa. Cu cât rămâne mai mult în parcare, cu atât preţul este mai mic. Orice client va primi o ofertă personalizată pentru servicii asigurate mai mult de 30 de zile. În funcţie de acest factor, preţul poate să ajungă chiar şi la 9,9 lei/zi, iar acesta include: parcare, transfer, pază, monitorizare şi informaţii telefonice non stop.

Cum se pot rezerva serviciile Park4Fly?

Pentru siguranţa obţinerii unui loc în parcare, indiferent pentru cât timp, este suficient ca persoanele interesate să contacteze compania telefonic. Toate informaţiile relevante despre serviciile asigurate se pot citi pe site-ul parcării.

>