Breaking news

Cauți inspirație pentru cadouri de Crăciun? Află 4 categorii de cadouri pentru copilul tău

Pentru un copil, puține lucruri sunt mai interesante decât desfacerea unei jucării în dimineața de Crăciun. În timp ce jucăriile clasice încercate, cum ar fi păpușile și camioanele de jucărie, pot fi satisfăcătoare, de ce să nu experimentezi cu câteva idei de cadouri mai imaginative în acest an.

Descoperă în continuare 4 idei de cadouri creative pentru copii.

În această selecție de cadouri creative pentru copii cu siguranță vei găsi cadoul perfect. 

  1. Șevalet și pensule pentru copilul căruia îi place să deseneze

Activițățile de desen și pictură sunt benefice la orice vârsta, de aceea dacă ai observat că micuțului tău îi place să deseneze poate că ar fi indicat să îi incurajezi această abilitate. 

Pe lângă un șevalet, include toate pensulele de bază de care copilul are nevoie pentru pictură acrilică și în acuarelă.

Bineînțeles, copilul tău nu trebuie să fie artist plastic ca să aprecieze activitățile creative și, totodată, exact aceste tipuri de activități îi vor dezvolta imaginația.

2. Seturi practice pentru copilul căruia îi place să lucreze cu mâinile

Există multe idei de cadouri care stimulează creativitatea. De exemplu, poți alege din seturile de creație de la biroticienii.ro atunci când vrei să îi oferi activități practice cu un scop final.

Construirea de jucării și accesorii pentru joacă stimulează simțul practic și dezvoltă abilitățile motorii. 

De asemenea, dacă ai un copil care este cu adevărat creativ, atunci poate că ceramica ar putea fi ceva de care se va bucura.

3. Cărți, caiete și pixuri pentru copilul căruia îi place să scrie

Bineînțeles, cărți și caiete primește și în restul anului însă caută să realizezi că este un cadou pentru copilul tău care trebuie să îi susțină pasiunile.

Panda și castorul sunt niște copii introspectivi cărora le place să se piardă în lumea lor interioară. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care micul lor creier creativ le poate face este să scrie. 

De aceea, poți să îți încurajezi copilul să-și scrie visele sau să-și descrie lumea interioară în scris sau prin desene. Un jurnal este un cadou grozav pentru copiii creativi, deoarece le va permite să se exprime într-un mod nestructurat.

De la un jurnal și până la markere colorate și stilouri personalizate, poți realiza un cadou compus din mai multe cadouri mai mici. De asemenea, include și niște cărti pentru inspirație sau materiale cu sfaturi și tehnici de scris de mână și pagini de colorat distractive. 

4. Un instrument muzical pentru copii care vorbesc mult și cântă

Această opțiune de cadou poate fi atât distractivă, cât și educativă pentru copilul tău. Dacă este interesat de muzică, poate dorești să cauți opțiuni precum lecții de chitară sau de pian. 

Acest lucru nu numai că îl va ajuta să se exprime prin noi medii creative, dar îi poate învăța și despre teoria și istoria muzicii.

De la truse practice care le permit să fie creativi singuri, în timp ce își dezvoltă abilitățile motorii fine, până la accesorii de zi cu zi într-o gamă de forme distractive și culori aprobate de copii, aceaste categorii de cadouri se adresează exact pasiunilor celor mici și garantează un Crăciun fericit și un an nou creativ pentru toată familia.

Sursa Foto: Pexels.com

>