Breaking news

Cauti cele mai bune preturi la agende?

Agendele sunt produse orientate pe concept, bazate pe tendinte, care se adreseaza stilului, dispozitiei si personalitatilor variate. Nu toti ne dorim sa trecem in intregime digital. Agendele sunt inca o modalitate foarte populara de a va planifica viata si de a va inregistra gandurile si observatiile, chiar si in aceasta era digitala. Exista ceva unic si special in a intoarce paginile unei agende pe masura ce parcurgeti anul si o bucurie de a le intoarce pentru a va aminti.

 

O agenda iti poate arata ce ai realizat, precum si cat de mult ai planificat. Agendele personalizate sunt preferatele multor companii, deoarece pe langa rolul lor evident foarte practic, reprezinta si un excelent suport de promovare. Ele sunt potrivite pentru orice firma, companie sau institutie publica care doreste sa ofere cadouri business utile si sa isi promoveze afacerea in acelasi timp. Agendele se pot personaliza cu logoul, mesajul sau sloganul brandului dumneavoastra.

 

De ce sa folositi o agenda in era digitala?

 

Notarea manuala a lucrurilor ajuta la pastrarea informatiilor. Detinerea unei agende actioneaza si ca un jurnal al intregii vieti si este ceva la care te vei intoarce din nou si din nou peste ani de acum incolo.

 

Traim intr-o societate bazata pe tehnologie in care dispozitivele digitale ne permit sa facem mai multe sarcini rapid. Agendele au capacitatea unica de a ne incetini putin, permitandu-ne sa functionam mai eficient, imbunatatindu-ne bunastarea pe termen lung.

 

Ramaneti la curent cu programul dvs. de lucru cu ajutorul agendelor.

 

  • Va permite sa va deconectati de la tehnologie, ajutandu-va sa ramaneti mai calm si mai concentrat.
  • Notati evenimentele si ocaziile importante.
  • Va ajuta sa urmariti zilnic intalnirile si alte interactiuni importante.
  • Va ajuta sa gestionati timpul eficient si sa reduceti amanarile.
  • Va ajuta sa va puneti cap la cap gandurile si opiniile.

 

Agenda folosita la birou se poate transforma intr-o lista de subiecte sau activitati pe care doriti sa le abordati in timpul intalnirii. Scopul principal al agendei este de a oferi participantilor o schita clara a ceea ce ar trebui sa se intample in cadrul intalnirii, cine va conduce fiecare sarcina si cat timp ar trebui sa dureze fiecare pas. Avand aceste informatii inainte si in timpul intalnirii, ar trebui sa se asigure ca acestea se desfasoara in mod eficient si productiv.

 

Care sunt beneficiile utilizarii unei agende de birou?

 

Dezvolti strategia de branding a companiei tale? Cautati o metoda originala si puternica? Daca ai opta pentru agende personalizate si originale? Compania eKarioka ofera o gama intreaga de articole promotionale pentru a va sprijini strategia de comunicare.

 

De ce sa alegi agende ieftine personalizate pentru a-ti promova branding-ul? Pe de o parte, fidelizati in mod activ clientii, deoarece aproape 80% dintre profesionisti pastreaza obiectele pe care le primesc. Clientii tai sunt cei mai buni ambasadori ai tai, luand cu ei peste tot jurnalul personalizat in culorile companiei tale. In plus, o campanie bine organizata care utilizeaza articole promotionale este mai putin costisitoare decat o strategie de publicitate pe hartie sau online.

 

Astfel, pentru o comunicare activa, nu subestimati agendele, care sunt mereu la indemana, si deci vizibile pentru toti angajatii. Ofera agende personalizate adaptate tranzactiilor clientilor tai. Alegeti diferite modele de agende pentru a va extinde domeniul de comunicare, chiar si in afara zidurilor companiei. In cele din urma, lasa-ti agendele personalizate sa exprime valorile firmei: opteaza pentru agendele noastre pentru a-ti afirma angajamentul de zi cu zi.

 

Alegerea agendelor personalizate pentru persoanele din jur

 

O agenda personalizata reprezinta o optiune potrivita pentru cadourile corporate oferite cu diverse ocazii partenerilor de afaceri, clientilor, furnizorilor sau propriilor angajati. Daca optati pentru includerea unui agende intr-un cadou pentru colegi, ele pot fi personalizate cu diferite modele si culori. Culorile pot fi extravagante sau simple. Un astfel de obiect promotional va fi pastrat cu siguranta datorita utilitatii sale. O agenda poate fi solutia perfecta pentru organizarea si planificarea intalnirilor, a sarcinilor de lucru, transformandu-se astfel intr-o solutie perfecta pentru orice tip de business.

 

Personalizarea fiecarui model de agenda se face pe coperta in policromie, intr-o singura culoare sau in doua culori. Grafica utilizata in personalizarea agendelor va fi oferita de catre client si trebuie sa fie in armonie cu nuantele modelului de agenda ales. Dupa personalizare, agendele pot fi utilizate cu succes atat in comunicarea interna, cat si in cea externa.

 

Oferim o gama variata de agende ieftine personalizate, de la agende de diferite dimensiuni, A5 si pana la agende datate sau agende nedatate. Toate modelele de agende din portofoliul nostru pot fi personalizate pe coperta in functie de modelul pe care il doriti. Puteti comanda online agende in culori si texturi diferite, de la agende ieftine si pana la agende de lux.

 

Agendele personalizate pot fi configurate pana la cel mai mic detaliu, astfel incat sa poti avea produsul potrivit care sa corespunda nevoilor tale.

>