Breaking news

Cauti cea mai eficienta metoda pentru calcatul rufelor? Alege o statie de calcat de la Polti!

Eficienta in procesul de calcare a rufelor poate fi descrisa atat prin scurtarea timpului de lucru, cat si prin rezultatele obtinute. De asemenea, o alta variabila care tine de eficienta este si managementul resurselor folosite, precum si daca acestea provin din surse ecologice.

statie_de_calcat

Prin urmare, in urma aparitiei pe piata a statiilor de calcat, tot mai multe persoane isi indreapta atentia catre acestea, date fiind performantele ridicate de care se bucura aceste aparate.

In plus, o statie de calcat profesionista de la producatorul italian Polti este ideala pentru a-ti usura munca, transformand simpla apa de la robinet intr-un agent de curatare puternic si ecologic: aburul!

Aburul are cu adevarat proprietati care te vor ajuta sa calci cu usurinta hainele. Avand o mare putere de dezinfectare, este ideal pentru cei care doresc sa evite alergiile de orice fel. Aburii produsi de o statie de calcat Polti patrund adanc in fibrele textile, eliminand rapid orice urma de mucegai, murdarie, bacterii sau alte reziduuri.

Astfel, poti beneficia de o abordare ecologica, deoarece eviti cu totul folosirea substantelor chimice periculoase! Ce alte avantaje iti mai aduce o statie de calcat profesionista de la Polti?

Pentru inceput, sa incercam sa descriem procesele tehnice ale acesteia, care sunt de altfel foarte simple. O statie de calcat este formata din doua elemente: boilerul si fierul de calcat propriu-zis, conectate intre ele printr-un furtun.

Astfel, boilerul produce vapori sub presiune, intr-un mediu controlat, care sunt apoi lansati in jeturi puternice de catre fierul de calcat. Fata de un fier cu aburi conventional, care dispune de un rezervor mic, o statie de calcat Polti are un rezervor mai mult decat generos, fiind capabila sa produca vapori de calitate pe toata perioada “operatiunii”.

De asemenea, deoarece nu are incorporat un rezervor cu apa, fierul de calcat este mult mai usor de manevrat. Timpul de formare a vaporilor a fost optimizat, astfel incat o statie de calcat Polti la Vaporella transforma un rezervor cu 1.4l apa in abur de calitate in doar doua minute!

Mai mult, presiunea reglabila te ajuta sa folosesti fierul in pozitia verticala, pentru indepartarea cutelor de pe hainele aflate pe umerase, dar si pentru reimprospatarea perdelelor sau a draperiilor.

Ce alte avantaje ai la folosirea unei statii de calcat Polti?

statie_de_calcat_Polti

O statie de calcat profesionista poata fi folosita cu succes atat la calcarea si reimprospatarea tesaturilor fine, precum matasea, cat si pentru tesaturile groase ale puloverelor, paltoanelor sau chiar ale gecilor! Obtii astfel rezultate profesioniste chiar la tine acasa!

Nu in ultimul rand, daca detii o pensiune sau un hotel, aceasta statie de calcat cu aburi este ideala pentru calcarea rapida a lenjeriei de pat sau a fetelor de masa, a servetelor sau a uniformelor purtate de  personal.

Daca nu te-am convins inca, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Polti.ro si sa descoperi oferta! In plus, acum ai la Polti 10 ani EXTRA-GARANTIE pentru noile modele de statii de calcat La Vaporella! Orice statie de calcat Polti are un design intuitiv si ergonomic, fiind usor de folosit pentru a atinge rezultate impecabile de fiecare data!

>