Breaking news

Cauti cadouri corporate? Alege cadouri memorabile marca Artizan Urban

loading...

cadouri corporate

Definitia dupa care sunt cunoscute cadourile corporate este aceea ca aceste daruri trebuie sa fie impersonale, neutre si sa nu lezeze credintele primitorului. Totusi, lumea moderna a adus in prim plan idei noi de cadouri corporate, de la camasi si ace de cravata la cosuri cadou si de la sticle de vin cu traditie la gadgeturi moderne. Cat sunt insa de memorabile aceste cadouri, v-ati intrebat vreodata? Ei bine in acceptiunea moderna, cadourile corporate care sunt memorabile raman cea mai buna optiune.

Tablourile logo – o optiune memorabila de cadouri business

Daca te-ai gandit sa iti surprinzi partenerul de afaceri sau seful, cu siguranta vei avea nevoie de un cadou cu adevarat deosebit. Si, cum in cazul darurilor trebuie sa oferi ceva impersonal, dar totusi legat de primitor, tablourile cu logo-ul firmei sau tablourile creative sunt cea mai buna solutie. Dragoni, unicorni, masini sau sigle, orice poate fi facut prin personalizare de catre atelierul Artizan Urban, care va propune idei de cadouri pentru parteneri de afaceri cu adevarat inedite. Realizate integral din mecanisme de ceas, aceste tablouri creative unice sunt modalitatea perfecta de a surprinde si de a transmite o emotie in acelasi timp.

Tablourile folosesc fundaluri deosebite si note personale care fac parte din procesul de personalizare, iar acest lucru va aduce unicitate tabloului. Nu vorbim despre o reproducere exacta a unui logo, pentru ca tabloul nu este o poza, prin definitie, ci vorbim despre reinterpretari unice, speciale si deosebite, care vor cuceri pe oricine de la prima privire.

Bijuteriile – o idee unica de cadouri corporate

Bijuteriile nu au fost multa vreme o optiune de cadouri corporate, insa in ultima perioada, ele au inceput sa fie din ce in ce mai bine integrate in darurile de business. Butonii personalizati, cercei sau pandantive, fiecare dintre aceste obiecte pot constitui cadouri inedite si memorabile, pe care oricine le va aprecia.

Atelierul Artizan Urban realizeza bijuterii personalizate cu mecanisme si piese de ceasuri, care se pot transforma cu usurinta in alegeri perfecte pentru a fi oferite ca daruri pentru sefi, colegi sau parteneri de afaceri.

cadouri corporate

Cu siguranta exista solutii pentru a oferi cadouri corporate memorabile si unice, daca iti doresti sa impresionezi. Dincolo de impersonal si rece exista oricand si varianta unor cadouri corporate speciale, care sa ofere bucuria de a primi cadouri cu adevarat speciale, cu o semnificatie aparte evidentiata cu ajutorul personalizarii.

Alege asadar sa oferi cadouri unice si speciale, unice si memorabile, si nu lasa ca mesajul transmis de ceea ce oferi sa fie unul banal.

 

loading...