Breaking news

Cati participanti, atatea motivatii de a se inscrie la cursuri de engleza!

Participarea la cursuri de engleza reprezinta una dintre cele mai bune investitii in viitorul tau sau al copilului tau. In epoca actuala, cand Romania este membra a celor mai importante organizatii internationale, exista oricand posibilitatea de a studia sau de a lucra in strainatate, la unele dintre cele mai prestigioase universitati sau companii din lume. De asemenea, ai ocazia de a calatori oriunde, de a cunoaste oameni si locuri noi.

cursuri engleza

Insa, pentru a profita de toate aceste sanse, este nevoie de o buna cunoastere cel putin a unei limbi de circulatie internationala. Iata cateva motive pentru care, indiferent de varsta, merita sa participi la cursuri de limbi straine, pentru a-ti completa cunostintele acumulate la scoala!

Cursuri engleza pentru prescolari

Atunci cand este invatata de la o varsta frageda, o limba straina este asimilata intr-un mod atat de natural, incat mai tarziu nu se va observa nici un accent neadecvat in pronuntie. Acesta este cazul copiilor care participa la cursuri engleza inca dinainte de a implini varsta de 7 ani.

De asemenea, exista mai multe studii care au constatat faptul ca invatarea timpurie a unei limbi straine contribuie la dezvoltarea pe termen lung a abilitatilor sociale si emotionale. Modul in care vor comunica va fi imbunatatit, la randul sau, pentru intreaga viata.

Cursuri engleza pentru copii

cursuri engleza

Pentru copiii din clasele primare, beneficiile devin mai usor de cuantificat. Nu numai ca se pot exprima cu dezinvoltura intr-o limba straina in situatii reale din viata, dar ei isi imbunatatesc si rezultatele scolare. Pot, de asemenea, sa obtina certificatul Cambridge si sa echivaleze testul de engleza pentru admiterea in clasa a 5-a intensiv engleza.

La randul lor, elevii de gimnaziu isi dezvolta increderea in sine, precum si abilitatile generale de comunicare in orice imprejurari. Si ei au posibilitatea sa echivaleze testul de limba engleza pentru admiterea la clasa a 9-a bilingv engleza.

Cursuri engleza pentru adolescenti

Motivatia adolescentilor care doresc sa invete limba engleza intr-un cadru si folosind metode mai moderne decat cele oferite la scoala este deja mai puternica si are o natura mai constienta, comparativ cu celelalte categorii de varsta. Aproape adulti, ei incep sa isi faca planuri serioase pentru viitor.

In primul rand, vor putea sa obtina certificatul Cambridge si sa echivaleze proba de engleza de la Bacalaureat. Apoi, vor avea siguranta ca pot studia la o universitate de prestigiu din orice tara a lumii si nu vor percepe comunicarea ca pe o bariera, ci mai degraba ca pe un sprijin in vederea obtinerii celui mai potrivit job.

Cursuri engleza pentru adulti

Adultii deja au avut ocazia sa se confrunte cu realitatea vietii de zi cu zi si sa isi dea seama cat de importanta este, la serviciu si nu numai, cunoasterea principalei limbi de circulatie internationala.

Ei stiu ca, daca isi completeaza pregatirea, vor putea sa aplice pentru un job mai bun, deoarece vor deveni capabili sa inteleaga si sa foloseasca informatiile din domeniul lor de activitate scrise in engleza si nu vor mai fi nevoiti sa ceara ajutor atunci cand trebuie sa scrie un email, sa tina o prezentare sau sa vorbeasca in cadrul unei intalniri cu interlocutori straini.

Indiferent ce anume te motiveaza, participarea in sine iti va fi de real folos in viata. Alege sa investesti in tine si in dezvoltarea ta viitoare!