Breaking news

Câți copii vei avea? Trăsăturile zodiei tale îți vor răspunde la întrebare!

Specialiștii spun că trăsăturile zodiei în care te-ai născut spun multe despre felul tău de a fi și despre cât de mult iubești copiii. În timp ce unele zodii nu s-ar vedea trăind fără a avea mulți copii, alte zodii nu consideră că a avea un copil reprezintă o prioritate în viață.

Așadar, zodia îți poate prevesti câți urmași vei avea:

Berbec

Fiind guvernați de Soare, berbecii vor fi întotdeauna niște firi vesele, jucăușe, cu mare lipici la copii. Adoră bebelușii, iar una dintre cele mai mari împliniri ale lor este să aibă o familie numeroasă și mulți urmași. Își doresc să se implice în educația copiilor, astfel că berbecii vor fi întotdeauna niște părinți responsabili și dedicați.

Taur

Taurii sunt firi sensibile și extrem de răbdătoare cu copiii. Dacă ești taur, pentru tine ar fi ideal să ai 2 fetițe, cu care să te joci, să te plimbi și pe care să le îndrumi spre activități artistice cum ar fi baletul, cântatul sau actoria. Oricum ar fi, copilul tău va fi un norocos, deoarece cu siguranță ai organiza cea mai frumoasă petrecere de botez și ai crea niște invitații pentru botezul copilului tău care vor rămâne întipărite în mintea tuturor, tocmai datorită atenției tale la detalii. Te vei ocupa în detaliu de creșterea și educarea lui, astfel încât să ajungă cineva în viață. Niciodată importanța pe care i-o vei arăta nu va fi suficientă.

Gemeni

Așa cum spune și numele zodiei, pentru acești nativi este evident că o pereche de gemeni i-ar împlini complet. Sunt foarte afectuoși cu copiii și își doresc să le arate cât de importanți sunt în viața lor, astfel că un părinte geamăn nu va fi niciodată acuzat de indiferență față de copilul său. Dacă, însă, te prinde pe picior greșit, copilul poate să te înmoaie și să obțină de la tine tot ce vrea.

Rac

Racii sunt firi foarte emotive și sensibile, fiind recunoscuți pentru latura lor familistă. În momentul în care vei avea un copil vei avea tendința de a-l hiperproteja, deoarece crezi că niciodată nu va fi suficient de mare cât să aibă singur grijă de el.

Leu

Leii sunt guvernați de noroc și belșug, astfel că vor avea mulți copii. Dacă ești leu, cu siguranță ești pregătit să ai copii și să le oferi tot confortul și bunăstarea din lume.

Fecioară

Fecioarele sunt persoane foarte responsabile și cântăresc foarte bine avantajele și dezavantajele de a avea un copil. Totuși, ele sunt extrem de iubitoare și își vor dedica tot timpul copiilor.

Balanță

Balanțele își vor asigura echilibrul în viață prin intermediul copiilor. Ei se vor dedica exclusiv procesului de disciplinare și educare a copiilor, deoarece sunt persoane foarte organizate și responsabile și nu vor ca cei mici să deraieze de la calea cea dreaptă.

Scorpion

Scorpionii nu sunt atât de încântați de ideea de a avea copii, din teama că nu vor putea face față sau că nu vor fi niște părinți suficient de buni. De aceea, se vor hotărî destul de târziu să aibă copii, poate doar când vor considera că au maturitatea necesară.

Săgetător

Săgetătorii sunt predispuși să aibă 3 băieți, deoarece sunt firi agitate și impulsive. Cu toate acestea, le place să aibă grijă de copiii mici, chiar dacă nu au întotdeauna suficientă răbdare.

Capricorn

Capricornii nu vor mai mult de 1 copil, maxim 2, deoarece consideră că trebuie să își canalizeze eforturile în dezvoltarea și educarea îndeaproape a copilului lor, iar pentru mai mulți copii atenția lor ar trebui să fie distribuită.

Vărsător

Vărsătorii sunt predispuși la a avea gemeni, deoarece ei sunt guvernați de planeta Mercur, care influențează și zodia Gemeni. De aceea, dacă ești Vărsător, ia în calcul faptul că sunt mari șanse să ai o pereche de gemeni.

Pești

Peștii sunt persoane responsabile, dar care însă nu văd o prioritate în a avea copii. E posibil să aibă un copil, dar acest lucru se va întâmpla abia după vârsta de 30 de ani, după ce își vor fi trăit viața la maxim.

În concluzie, zodia ne poate influența în mare măsura iubirea față de copii și decizia de a avea unul sau mai mulți. Tu câți copii vei avea?

Photo: Shutterstock.com 

>