Breaking news

Cataramă, exclus din PNL de Antonescu

Viorel Catararmă a fost exclus din Partidul Național Liberal la propunerea Crin Antonescu, președintele formațiunii politice. decizia de excludere a fost motivată de faptul că Viorel cataramă a știribit imaginea partidului și  adus grave prejudicii acestuia, prin declarațiile din ultima vreme.

12bref_catarama_sm„Deci, domnul Cataramă a fost exclus din PNL. Propunerea mi-am asumat-o eu. Ea a fost formulată de secretariatul general formal, dar din punct de vedere politic mi-o asum şi, în ciuda faptului că exista şi părerea semibirocratică cum că ar trebui lăsată chestiunea asta să rezolve sectorul, eu cred că e o chestiune politică şi nu una birocratică.”, a spus Crin Antonescu.

Motivele excluderii lui Cataramă au fost „ştirbirea imaginii partidului, lezarea intereselor şi imaginii partidului„.

Viorel Cataramă a intenţionat să se înscrie în competiţia pentru funcţia de preşedinte al PNL, dar nu şi-a mai depus în cele din urmă candidatura. Cataramă a sugerat, la Congresul extraordinar al PNL de la începutul lunii martie, că liderul Crin Antonescu ar dori schimbarea Statutului pentru îndepărtarea vocilor critice, la presiunea sponsorilor care ar urma să plătească datoria de 1,6 milioane de euro din campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

Viorel Cataramă este plecat din ţară toată săptămâna, nu are cunoştinţă despre decizia excluderii sale din PNL, susţine că nu a fost invitat la nicio şedinţă, nu cunoaşte motivele acestei măsuri şi, prin urmare, nu poate comenta deocamdată această informaţie.