Catanga a făcut scandal la Acces Direct. Și-a turnat apă în cap și a spart paharul

Cornelia Catanga a făcut scandal de zile mari la emisiunea Acces Direct de joi seară de la Antena 1. S-a certat cu Elena Merișoreanu, a plecat din emisiune, după care și-a turnat apă în cap și a spart paharul.

catanga si elena merisoreanuCornelia Catanga și-a pus poalele-n cap în direct la Acces Direct doar pentru că Elena Merișoreanu a făcut-o țigancă.

Simona Gherghe a avut de furcă joi seară cu Cornelia Catanga, care avea o problemă de rezolvat în timpul emisiunii cu Elena Merișoreanu. Catanga a acuzat-o pe Elena Merișoreanu că o bârfește și că este invidioasă pe familia ei.

Elena Merișoreanu a încercat s-o convingă pe Catanga că nu a spus nimic urât despre ea.

Eu am spus hai să o cunoști pe cea mai frumoasă țigancă și cea mai talentată”, a spus Elena Merișoreanu.

Când a auzit că Elena a făcut-o ”țigancă”, Catanga a luat foc și a făcut o criză de nervi.

Simona Gherghe și ceilalti invitați prezenți în emisiune au încercat să o convingă pe Catanga că poate a fost vorba despre o eroare și că nu a înțeles bine ce a spus Elena Merișoreanu.

Însă Catanga nu a vrut să înțeleagă și a spus că: Hai să schimbăm subiectul. Cred că are invidie pe familia mea. După care Catanga s-a enervat și a plecat din platoul emisiunii.

Sorinel Pustiul și Iuliana Luciu au mers după Catanga în culisele emisiunii și au reușit să o convingă să revină în platoul Acces Direct.

Întoarsă în emisiune, Catanga a continuat disputa cu Elena spunând că nu mai e țigancă că s-a operat. După care a băut apă dintr-un pahar iar apa rămasă și-a turnat-o în cap. Ca mai apoi să spargă paharul aruncându-l pe podeaua emisiunii.

>