Breaking news

Cătălina Ponor se iubește cu un portorican. Gimnastul Tommy Ramos vrea să o ceară de soție

Vicecampioana olimpică de la sol, Cătălina Ponor se pregătește să devină soție. De un an de zile, gimnasta se iubește cu portoricanul Tommy Ramos.

S-au cunoscut în urmă cu un an de zile prin intermediul unui gimnast român, și după o perioadă de comunicare pe internet, cei doi s-au văzut s-au plăcut și mai nou sunt și logodiți.

Deși în urmă cu câteva zile s-a zvonit că gimnasta se va căsători cu românul Ionuț Gheorgescu, iată că alesul inimii este un portorican.

Surse din interiorul echipei de gimnastică a României, au declarat pentru exclusivNEWS.ro, că portoricanul Tommy Ramos se pregătește să o ceară de soție chiar în aceste zile la Londra.

Tommy Ramos are 26 de ani, s-a născut în localitatea Bayamon din Puerto Rico și în acest an a venit în România unde s-a antrenat pentru o perioadă cu lotul masculin de gimnastică a țării noastre.

La Jocurile Olimpice de la Londra, Tommy a ocupat locul 6 în finala de la inele.

Dragostea dintre Cătălina și portorican este atât de mare încât Tommy Ramos este dispus să se mute definitiv în România.

Cel mai probabil, Cătălina va face publică relația ei cu portoricanul abia după revenirea în țară de la Jocurile Olimpice din Londra