Breaking news

Cătălina Ponor, Regina Europei la bârnă. Larisa Iordache a luat bronzul la Cluj

Cătălina Ponor, la 30 de ani, a demonstrat duminică la Europenele de la Cluj, că încă mai are un cuvânt greu de spus în gimnastica mondială. A devenit campioană europeană la bârnă, pentru a cincea oară în carieră. Larisa Iordache a reușit să cucerească medalia de bronz la bârnă.

catalina ponor - larisa iordacheCătălina Ponor a devenit la 30 de ani, campioană europeană la bârnă. Românca a reușit cel mai bun exercițiu în finala de la bârnă la Europenele de la Cluj.

Românca a primit pentru exercițiul său nota 14,566. Argintul i-a revenit olandezei Eythora Thrsdottir cu nota 14,066. Bronzul a fost câștigat de românca Larisa Iordache cu un total de 13,966 puncte.

Iordache a făcut doi pași la aterizare și a pierdut zecimi importante care o puteau propulsa pe locul doi. Iordache se calificase în finală cu cea mai mare notă, însă evoluția a fost mai slabă decât în calificări.

Cătălina Ponor este singura gimnastă din lume care a cucerit de cinci ori titlul european la bârnă.

Este cea de-a 23-a medalie a carierei pentru Cătălina Ponor și cel de-al optulea titlu european.

M-am simțit extraordinar, normal că sunt cu lacrimi în ochi pentru că am muncit foarte mult. Mi-am dorit foarte mult, m-am ținut foarte mult să îmi țin emoțiile. Am reușit, mă bucur că am reușit. Normal că îmi dă putere, este un început pentru anul ăsta”, a declarat Cătălina Ponor după câștigarea medaliei de aur la bârnă.

clasament-finala-barna-cluj