Breaking news

Cătălina Ponor, medalie de aur la bârnă, la Cupa Mondială de la Doha

loading...

Cătălina Ponor a cucerit, sâmbătă, medalia de aur la bârnă, la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Doha din Qatar. Este prima medalie cucerită de Ponor la patru ani de la retragerea din competiție.

catalina ponorCătălina Ponor a intrat în finala mondială de la Doha cu cea mai mare notă, iar în finală a reușit un exercițiu bun și s-a impus cu 14,650 puncte.

“În sfârşit, după patru ani, după o operaţie în care am tras cu greu şi la care încă mai resimt dureri, cu incertitudini dacă voi mai reuşi sau nu, după multă muncă şi ambiţie, am reuşit să fac primul concurs cu un rezultat satisfăcător. Zic satisfăcător, fiindcă mai este mult de muncă, iar de-abia de acum concursurile şi partea grea încep, dar mă duc înainte mai încrezătoare. Vreau să mulţumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost şi sunt alături de mine şi m-au încurajat la fiecare pas. Sănătatea este singurul lucru de care atât eu cat şi fetele avem nevoie”, a precizat Cătălina Ponor, cvintuplă medaliată olimpică.

Argintul a revenit sportivei Thauany Lee de Araujo (Brazilia) cu 14,150 puncte, iar bronzul Filipei Martins (Portugalia), cu 13.900 puncte.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>