Breaking news

Cătălina Ponor își atacă dur antrenorii întrucât nu au felicitat-o pentru argintul de la sol

Scandal uriaș în sânul echipei de gimnastică feminin a României. Cătălina ponor îi atacă dur pe Bellu și Bitang spunând că nici măcar nu au felicitat-o după ce a câștigat argintul în finala olimpică de la sol.

Tensiuni și discuții aprinse între gimnaste și antrenori. Cătălina Ponor îi acuză pe antrenorii Octavian Bellu și Mariana Bitang că nu au felitiat-o după ce a câștigat medalia de argint în finala olimpică de la sol.

”Singurul meu regret este că antrenorii nu m-au felicitat după ce am luat medalia de argint”, a declarat Cătălina Ponor pentru Dolce Sport.

Marți, Cătălina Ponor a ratat medalia de bronz la bârnă, din cauza unei contestații depuse de SUA pentru nota acordată americancei Alexandra Raisman. În urma contestației, Ponor a rămas fără medalia de bronz.

Și-a luat însă revanșa în finala de la sol unde deși a evoluat impecabil, a primit doar argintul. Ponor este acum supărată că antrenorii săi nu au felicitat-o pentru această performanță olimpică.

Răceala celor doi antrenori ar putea fi explcabilă pentru evoluția slabă a lui Ponor de la bârnă însă și pentruf aptul că Sandra Izbașa a ratat la sol, căzând în genunchi, întrucât este iubita lui Andrei Bitang, fiul Marianei Bitang.