Breaking news

Cătălin Voinea și Eduard Predescu au câștigat împreună, primul titlu RTP la dublu masculin

Cătălin Voinea și Eduard Predescu au câștigat, duminică, 3 septembrie 2023, turneul de dublu masculin RTP 250 București CUP, după ce s-au impus în finală contra perechii formate din Ioan Șendroiu și George Cărpușor.

Cătălin Voinea de cucerit al doilea titlu RTP 250 la dublu masculin, dar cu alt partener. La aproximativ două luni de când a câștigat turneul RTP 250 alături de Ioan Folfa, Cătălin Voinea bifează un nou succes la RTP. Deși inițial nu a dorit să joace la dublu masculin, la insistențele lui Cătălin Voinea, Eduard Predescu a acceptat provocarea și a devenit campion RTP în premieră. Cei doi s-au impus în primul meci contra perechii formate din Robert Benga și Adrian Vătășescu. În semifinale s-au impus în fața perechii formate din Cristi Nedelcu și Sergiu Filip. Iar în finală au învins perechea formată din Ioan Șendroiu și George Cărpușor. Cătălin Voinea și Eduard Predescu au devenit prieteni după ce au jucat împreună primele două meciuri la RTP.  Pentru primul lor titlu RTP cucerit împreună, cei doi au fost recompensați fiecare cu câte 100 lei, câte o sticlă de vin de la Crama Oprișor și cu câte un trofeu ce va fi personalizat cu numele lor.


Ioan Folfa și Cătălin Voinea 
au câștigat în 9 iulie 2023, turneul de dublu masculin, după ce s-au impus în fața perechii formate din Iulian Dragne și Mihai Cochiorca. 

Ioan Șendroiu și George Cărpușor au bifat prima lor finală RTP din carieră, după două victorii mari în turneul de dublu masculin. În primul tur s-au impus contra perechii formate din Daniel Comna și Marian Stanciu, iar în semifinale i-au eliminat pe principalii favoriți, perechea formată din Ioan Folfa și Mircea Trocaru. În finală, deși au condus și în setul doi cu 3-0 și 4-2, au pierdut partida în două seturi în fața lui Voinea și Predescu. La ceremonia de premiere, cei doi finaliști s-au declarat bucuroși pentru rezultat. Pentru prima finală RTP din carieră, Ioan Șendroiu și George Cărpușor au fost recompensați fiecare cu câte 70 lei, o sticlă de vin de la Crama Oprișor și trofee pentru finaliști ce vor fi personalizate cu numele lor.

>