Breaking news

Cătălin Prisăcariu apasă Butonul de panică, în fiecare sâmbătă la B1 TV

În fiecare sâmbătă seară la B1 TV, Cătălin Prisăcariu va apăsa “Butonul de panică”, cea mai nouă emisiune a canalului de știri.

Producția oferă o “gură de aer proaspăt” telespectatorilor sătui de talk show-uri în care echilibrul, bunul simț, decența sunt cuvinte uitate. Timp de două ore, Cătălin Prisacariu operează cu precizie chirurgicală cele mai complicate cazuri ale săptămânii.

Emisiunea este pentru toți cei care sunt exasperați de șezătorile urlătoare de pe unele posturi tv, celor care nu mai suportă moderatorii de tip țață și invitații ba linșați, ba mângâiați pe cap, celor care s-au plictisit de moarte de bășcălie ieftină și joasă și au nevoie de o cură de ironie în dialog, nu de o bătaie generală. Pe de altă parte, “Butonul de panică” le va folosi și invitaților rămași în pană de argumente. Până la urmă, pentru politicieni, credem noi, e mai decentă o capitulare rezonabilă și inteligentă, decât o înfrângere cu țipete, înjurături și expulzări din studio”, a declarat realizatorul tv.

Cătălin Prisacariu are 32 de ani și este licențiat în filosofie. Este în presă din anul 2001, iar în prezent este redactor șef-adjunct la revista “Kamikaze”.

>