Breaking news

Cãtãlin Preda, juratul emisiunii “Vedete la apã”, este campion internaţional la sãrituri în apã

Alãturi de Anda Adam şi de Daniel Buzdugan, în fotoliul de jurat al show-ului verii “Splash, vedete la apã”, stã Cãtãlin Preda, multicampion naţional şi internaţional la sãrituri în apã.

Catalin Preda -  vedete la apaA început acest sport la 7 ani şi i-a dedicat zilnic ore de antrenament. La 13 ani, s-a mutat cu întreaga echipã la Bacãu, unde era bazin olimpic de înot şi a stat acolo trei ani.

“Le sunt recunoscãtor pentru cã m-au lãsat sã plec, practic am învãţat sã fiu pe picioarele mele, am devenit extrem de sociabil şi adaptabil de atunci. Programul era, evident, strict: douã ore de antrenament dimineaţa, apoi  masa de prânz, şcoala, iar seara alte ore de antrenament”, povesteşte Cãtãlin.

Reîntors în Bucureşti la 16 ani, Cãtãlin a luptat pentru medalii sub culorile clubului “Steaua” şi, dupã terminarea liceului, a primit bursa la Coventry University, în Marea Britanie, specializarea jurnalism şi media. Anul acesta, din toamnã, va intra în cel de-al treilea an.

Mi-am dorit ca o televiziune din România sã cumpere acest format, “Splash – vedete la apã” şi soarta a fãcut sã fiu solicitat sã fac parte din juriu. Tot ce pot sã spun, deocamdatã, pânã când telespectatorii vor avea ocazia sã vadã acest format pe micile ecrane, începând din iulie, este cã existã puţine show-uri la fel de spectaculoase ca Splash”, a mai spus Cãtãlin Preda.

“Vedete la apã”, cea mai spectaculoasã emisiune estivalã va fi difuzatã în luna iulie, la Antena 1, reunește 30 de staruri autohtone vor trebui sã uimeascã juriul şi sã obţinã note cât mai mari în urma sãriturilor în apã efectuate de la înãlţimi ameţitoare.