Breaking news

Cătălin Cazacu, premiat la Gala Sportului Timişorean

loading...

Cătălin Cazacu a fost premiat de Primăria Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local, pentru reușitele în plan sportiv în anul 2013.

catalin cazacu - premiatLa finalul lunii ianuarie, motociclistul Cătălin Cazacu şi-a câştigat primul trofeu pe 2014. Este vorba despre un premiu care îi recunoaşte meritele deosebite din anul precedent, oferit de Primăria Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local.

Festivitatea de premiere, desfăşurată la Filarmonica “Banatul”, a adus laolaltă crema sportului timişorean din toate disciplinele, de la gimnaşti, boxeri şi fotbalişti până la campioni la dans sportiv şi şah.

“Mulţumesc Primăriei Timişoara, Consiliului Local şi domnului primar Nicolae Robu pentru sprijinul acordat şi pentru recunoaşterea rezultatelor mele şi ale echipei Taifun Racing. Să fiu încurajat acasă contează cel mai mult, asta mă face să simt că am pentru ce să lupt, să urc cât mai sus şi să-i fac pe timişorenii mei mândri de mine! Mă bucur că am început anul cu dreptul şi sper ca acest trofeu să paveze drumul pentru multe altele, pe care îmi doresc să le aduc acasă“, a declarat Cătălin Cazacu.

Alături de echipa sa, Taifun Racing, Cătălin Cazacu a reuşit de câţiva ani încoace să pună Timişoara pe harta sportului cu motor, obţinând victorie după victorie.

Cea mai recentă performanţă o reprezintă câştigarea campionatului Dunlop Romanian Superbike 2013, la clasa 1000 cc. În martie, sportivul îşi va reîncepe în forţă noul sezon, în cadrul aceleiaşi competiţii.

loading...